Astročlánky

23. října 2024 06:30

Sára Částečková

Lunární kalendář od 23. září 2024: Zapomeňte na stres, obklopte se přáteli a žijte

Citlivý Rak potřebuje k životu domov a milující rodinu, pokud jste sami, navazujte přátelské vztahy, můžete potkat svou spřízněnou duši. Energie Lva a Panny jsou velmi vhodné k zábavě, nákupům a také k randění. Nenechte se přemlouvat a vyrazte za zábavou. Jak bude dál Měsíc působit na naše tělo a duši?

23. - 24. 10. - Rak

Luna putuje ve znamení Raka a ovlivňuje játra, žlučník, žaludek, hruď, plíce a průdušky. Cokoliv v tyto dny pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny.

Přečtěte si: Znamení, která se umí dokonale přetvařovat: Nevěřte Štírům ani Rybám

Nehádejte se, raději se společně zasmějte

Luna v Raku může vyvolávat nervozitu a napětí. Určitě dobře znáte to jemné, ale důkladné šimrání v břiše, které vás nenechá v klidu. Energie jsou velmi citlivé, proto se raději zasmějte a nesnažte se ostatním radit, co mají dělat. Pokud je vaše trápení větší, zkuste ocenit maličkost, která ve vašem životě funguje. Výkyvy nálad zharmonizujete láskou k sobě a ostatním. Navštivte rodiče, obklopte se přáteli a společně vytvářejte příjemné zázemí. Dbejte také na kvalitu stravování, odlehčete jídelníček, a pokud vás trápí zažívací potíže, zamyslete se, kdo nebo co vám leží v žaludku. Popíjení bylinkových čajů uklidní žaludek i vaše nervy. Večer si dejte uklidňující koupel a k posteli nachystejte blok a tužku, sny mohou přinášet důležitá poselství.

25. - 26. 10. - Lev

Luna putuje ve znamení Lva a ovlivňuje krevní oběh, záda, srdce, bránici a arterii. Cokoliv v tyto dny pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny.

Čtěte také: Velký horoskop na listopad: Rybám pomůže kreativita, Štíry čeká láska jako trám

Mějte se rádi a zamilujte si život

Energie statného Lva jsou plné slunce, radosti a smíchu. Užívejte veselí, bavte se s přáteli, rodinou a nezapomínejte také na příbuzné, kteří jsou osamělí. Dávejte si pozor na přílišné utrácení, nádherné kousky oblečení nebo doplňky do bytu na vás budou provokativně pomrkávat. Později byste mohli zjistit, že je váš limit na kartě vyčerpaný.

Ještě chvíli našlapujte opatrně v oblasti citů a lásky. Raději ukažte, jak si své rodiny vážíte, určitě to ocení víc než nevyžádané rady. Srdce ocení mnoho lásky, tělo vám poděkuje za pohyb a dobrou náladu. Pokud jste zcela zdraví, cvičte, tancujte nebo běžte na svižnou procházku. Rozmazlujte své vlasy, zajděte ke kadeřníkovi nebo si v teple domova udělejte masáž, naneste masku a jemně vyčistěte vlasovou pokožku. Mrkněte na sebe do zrcadla a poděkujte za to, jak je život báječný.

27. - 29. 10. - Panna

Luna putuje ve znamení Panny a zvláštní síla působí na trávicí orgány, slezinu a slinivku břišní. Cokoliv v tyto dny pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny.

Mohlo by vás zajímat: Andělské poselství na týden od 21. října 2024: Zbavte se starých vzorců a pout

Odlehčete jídelníček a nerozčilujte se

Dny se mohou nečekaně ochladit, tělo je vnímá jako chladné, proto si dávejte pozor na prochladnutí. Zkuste studené nápoje vyměnit za teplejší, přílohy nebo saláty raději ohřejte na páře nebo jemně poduste. Žaludek na podzim nemá rád ledovou zmrzlinu, nápoje ani jídlo. Stejně tak je to ve vztazích. Energie mohou působit chladně a necitlivě. Proto buďte láskyplní k sobě i ostatním. Pokud chcete spustit kritiku, raději mlčte a na chvíli dýchejte. Na závěr dne si udělejte relaxační koupel, přidejte vonné olejíčky a rozjímejte nad životem. Pokud vás něco nebo někdo trápí, nechte to za sebou a zbytečně se nevracejte do minulosti, kterou již nemůžete změnit. Voda spláchne vše, co již nepotřebujete.

Jaký bude tento týden podle horoskopu, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 10. 2024

Ať se podíváte do mnoho map a mnohokrát zastavíte a zeptáte se na cestu, stále si nebudete jisti, kudy jet. Všechny cesty mají něco do sebe a vy nechcete cestou do cíle minout žádnou památku. Nezapomeňte, že to není vaše poslední cesta. Příště můžete vždy vyzkoušet jinou trasu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.