Márty přepadne Alici. Snaha získat drahocenný prsten zajde příliš daleko

Nevydařená krádež – ZOO (166)

Martin Preiss je jako Márty pěkné kvítko. Na první pohled hrdina a poctivý muž se ukáže jako ukázkový podrazák, který se neštítí snad ničeho. Když ho jedna z žen, již podvedl, dostane do úzkých, uchýlí se k šokujícímu řešení svízelné situace. V temné uličce přepadne svou přítelkyni Alici v podání Sabiny Laurinové. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Bývalý voják a nyní PR manažer Martin „Márty“ Pivoňka zastupující ve funkci Alberta, který se jen nerad rozloučil s Kristýnou a odjel na stáž do Ameriky, se zprvu zdál jako férový chlap a opravdový hrdina. Jen Sid mu od první chvíle nevěřila. Byla totiž přesvědčená, že se stala svědkem vraždy a pachatelem je právě Adamův starý známý. Nakonec se však i ona nechala zlanařit výmluvami Mártyho a naléháním Haďáka a Pivoňkovi se omluvila.

Přesto vůči němu zůstává obezřetná. A dobře dělá. Kolem Mártyho se totiž začínají objevovat nešťastné a zoufalé ženy. Jeho prohřešky a lsti z minulosti ho doběhly a nehodlají mu dát pokoj. Jakmile se zbavil podvedené Marie, objevila se další nešťastnice Drahuše, jež touží po svém prstenu. Jenže prolhaný lotr už ho daroval současné lásce Alici. V dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, se ho proto pokusí přítelkyni ukrást. „To je divné. Tady jsem měla ten prstýnek od tebe,“ nechápe Sabina Laurinová coby Alice, kam se šperk poděl. „A bylo to tady?“ snaží se ji znejistit Márty. Jenže neúspěšně.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Když se k pátrání připojí i Raul, vzdává to a „náhodou“ prsten najde u nohy stolu. Ve šperkařství plánuje nechat udělat identickou kopii, naneštěstí pro něho ale výroba potrvá tři dny a jemu dochází čas. Drahuše se již znovu nenechá opít rohlíkem a přitlačí ho ke zdi. „Přineseš mi ho zítra ráno. Pokud ne, jdu na policii,“ varuje ho. Martin Preiss coby Márty tak přistoupí k radikálnímu a šokujícímu kroku. Večer počká na Alici na temném parkovišti, přepadne ji, oloupí o prsten i další cennosti a nechá bezvládně ležet v dešti.

Začne věčný detektiv Sid pátrat po tom, kdo přepadl její matku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.