Neznáme je! Další rána pro Harryho a Meghan. George Clooney se přiklonil na stranu krále

Když v roce 2018 na královskou svatbu prince Harryho a americké herečky Meghan Markle dorazili pozvaní svatebčané, byl mezi nimi hotový zástup celebrit. Ty samozřejmě chtěly mít k Buckinghamskému paláci blízko a zároveň si s mladým princem mnohdy rozuměly víc než s postaršími monarchy. Harry a Meghan však o své slavné „spojence“ pomalu a jistě přicházejí. Po Beckhamových už je zcela ignoruje i George Clooney.

George Clooney neměl nikdy blízko k princi Harrymu, ale s Meghan Markle si podle všeho v minulosti i s manželkou Amal velmi dobře rozuměli. Dokonce tak moc, že byli oba před pěti lety pozváni na zmíněnou svatbu do kaple na hrad Windsor. Po útěku Harryho s Meghan do USA pak Clooney s manželkou královský pár navštěvovali i v jejich domě v Los Angeles.

Média však před časem začala spekulovat, že toto přátelství definitivně skončilo. A co víc – Clooney má dnes údajně mnohem blíže ke králi Karlovi III., o čemž svědčí fakt, že se osobně objevil na jedné jeho společenské akci letos v květnu. A jak informoval nedávno Mirror, zřejmě definitivní tečku slavný herec učinil, když byl před časem dotázán, zda Meghan zná, na což stručně odpověděl: „Ne, neznáme je.“

To zní od někoho, kdo byl Meghan na svatbě, jako jasný náznak „rozchodu“, který neprobíhal nijak pozitivně. Zpráva o zpřetrhání styků královského páru se slavnými manželi navíc přichází prakticky ve stejnou chvíli, kdy vše naznačuje, že Harrymu a Meghan dali sbohem také neméně slavní Beckhamovi nebo bývalý americký prezident Barack Obama se svou manželkou Michelle. Další spekulace zase tvrdí, že už jim nezvedá telefon ani Steven Spielberg, nebo dokonce moderátorka Oprah Winfrey, která je ani nepozvala na své 69. narozeniny.

Z prince Harryho a Meghan se staly černé ovce nejen pro královskou rodinu, ale nyní i pro hollywoodskou smetánku:

Proč se náhle celebrity a slavné superstar k princovi s jeho manželkou chovají jako k nějaké smrtelné chorobě? Hlavní důvody, o nichž se mluví, jsou dva. Tím prvním jsou paradoxně otevřené rozhovory, Harryho kniha Náhradník nebo dokument pro Netflix. Manželé si velmi úspěšně vybudovali pověst lidí, kteří jsou ochotni na své blízké prozradit pomalu i to, co nevědí. Není proto divu, že hollywoodská smetánka je stále méně ochotná pouštět je do svého soukromí.

Druhý důvod je pak údajně čistě praktický, respektive byznysový, a pro NZ Herald jej popsala americká novinářka Paula Froelich: „Každý, kdo má film, s nímž chce udělat velkou premiéru v Londýně, moc dobře ví, že pokud se bude přátelit s Harrym a Meghan, princ WilliamKate se na téhle premiéře určitě neukážou.“ Budoucí král s královnou na vaší akci samozřejmě znamenají mnohem větší zájem médií z celého světa, což je aktuálně mnohem víc, než co může nabídnout Harry s Meghan.

Další vlna spekulací, které mají pocházet od anonymních zdrojů z okolí Harryho a Meghan, navíc ukazuje, že rozpad jejich komerčních snah pohádkově zbohatnout na odtajnění soukromí královské rodiny začíná mít negativní dopad i na jejich vztah. Spekuluje se dokonce o rozvodu, který by však mohl mít dalekosáhlé negativní důsledky především na Harryho peněženku. Zvlášť pokud by Meghan musel platit astronomické výživné na výchovu jejich dvou potomků, syna Archieho a dcery Lilibeth.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.