Petrovo podezření se potvrzuje. Zjistí, že je Viky těhotná

ZOO (59) – Petrovo podezření

Krásná Viky zažívá těhotenské nevolnosti ve velkém. Obává se o zdraví miminka a volá proto doktorovi, zda by ji pro jistotu nevyšetřil. Jenže netuší, že rozhovor nepozorovaně vyslechne i Petr. Okamžitě zaúkoluje kamaráda Břéťu, aby vypátral, zda je Viky opravdu těhotná. Podívejte se v exkluzivní ukázce na jeho reakci, když se domněnka potvrdí.

Přestože ve skutečnosti se už herečka a zpěvačka Eva Burešová těší ze syna Tristana, v seriálovém životě svůj požehnaný stav jako Viky stále tají. Sice už těhotenství přestala skrývat před kamarádem Markem, ale u soudce doma dosud mlčí. Hospodyni Iloně se už sice přiznala, ta ale plní svůj slib a hraje s ní předem domluvené divadlo.

Ranní nevolnosti obě svorně svádějí na jiné zdravotní problémy. „On takový vřed na dvanácterníku člověka vyčerpá,“ zachraňuje Viky pohotově Ilona, když Petr podotkne, že mu chůva nepřijde úplně fit. V tu chvíli ani jedna z nich netuší, že urostlý Robert Urban jako soudce vyslechl telefonát Viky s doktorem a pojal podezření.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Ihned prosí Břéťu, aby mu díky svým pravomocím kriminálního majora zjistil, zda je Viky opravdu těhotná. „Prostě si to potřebuju jenom ověřit, abych ze sebe neudělal blbce,“ vysvětluje v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, proč i jako soudce ctící pravidla hodlá využít svého kontaktu u policie k soukromým účelům.

Jakmile mu Břéťa jeho domněnku potvrdí, Petr je viditelně zaskočený. Zatím mu ale pořád nedochází, že Viky čeká dítě s ním. „Ty dobytku, jak to, že je s tebou těhotná? Co s tím budeš dělat?“ ptá se zcela vážně Břéťa. Jenže modrooký fešák je stále neochvějně přesvědčen, že Alex a Viky jsou dvě odlišné osoby. „A co bych s tím měl dělat já? Moje dítě to logicky přece být nemůže,“ tvrdí Břéťovi, jemuž s nejlepším kamarádem už pomalu začíná docházet trpělivost.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.