Poselství velikonočního úplňku: Dodá sílu vzdorovat osudu a přijmout velké výzvy

Energie dubnového úplňku je zaměřená na vztahy, bude po nás vyžadovat, abychom porozuměli našim partnerům, abychom věděli, co k nim cítíme i jak se cítíme v jejich společnosti. Naším úkolem bude najít rovnováhu ve vztazích a zároveň se v nich neztratit.

Dubnový úplněk nastane přesně 16. 4. 2022 ve 20:54. Datum úplňku lze sečíst na prosté číslo 8, které v numerologii znamená moc a vedení. Je to číslo finanční jistoty, opatrnosti, omezování, osobní disciplíny a sebekontroly. Je to i číslo obrovské vnitřní síly, která hory přenáší. A tak jedním z nejdůležitějších poselství tohoto významného úplňku je najít v sobě sílu překonávat osudové překážky a přijímat velké výzvy.

Úplněk proběhne ve znamení Vah, které symbolizuje naše partnerské vztahy. Dá se tedy předpokládat, že pod jeho vlivem budeme vybízeni, abychom se ujali vedení, uplatnili naši vnitřní sílu, uchopili osud do vlastních rukou, ale zároveň porozuměli tomu, jak se ve svých vztazích cítíme. Budeme hledat rovnováhu a harmonii mezi vlastními pocity a pocity druhých.

Kdo se narodil při úplňku, pocítí jeho vliv nejsilněji

Pokud jste se při úplňku narodili, pak pociťujete každý úplněk nějakým významným nebo akutním způsobem, protože úplněk je v souladu s fází Měsíce při vašem narození. Z tohoto hlediska je velmi užitečné vědět, kdy přesně jste se narodili, umožní vám to lépe chápat svůj emocionální život i jeho vývoj.

Pro která znamení bude dubnový úplněk nejdůležitější?

Pro znamení Vah a Berana. Berani budou ladit svoje vztahy k druhým, Váhy se budou chtít ve svých vztazích neztratit, ukázat svoji vedoucí sílu. Obtížným může být pro znamení Kozoroha a Raka, která mohou narazit na své postoje a mohou být vystavena tlaku společnosti. Nejpříznivěji budou jeho vliv pociťovat znamení Blíženců, Lva, Ryb a Střelce, těm se může podařit ve svých vztazích leccos zlepšit nebo urovnat. Každopádně my všichni budeme úspěšní v hledání těch správných slov k nalezení harmonie v sobě i ve vztahu k druhým lidem.

Symbolický význam velikonočního úplňku pro celou společnost

Ve společenském rozměru je tento úplněk o hledání duchovního vůdce nebo o hledání vedení s duchovním přesahem.

Mohlo by vás také zajímat:

Sdílejte článek
Štítky vztah Měsíc

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.