Celebrity

12. září 2022 08:25

Vanesa Havlíková

Vagnerová se pomstí Vašutovi. Sledujte film o filmu komedie Za vším hledej ženu

Za vším hledej ženu (film o filmu)

Už v říjnu zamíří do kin nová česká komedie Za vším hledej ženu od režiséra Miloslava Šmídmajera. V emočně rozmanitém příběhu se budete moci v hlavní roli těšit na hereckou dvojici Hanu Vagnerovou (39) a Marka Vašuta (62). Jak to bylo s točením milostných scén? Podívejte se na film o filmu.

Osobitá vztahová komedie Za vším hledej ženu z dílny Miloslava Šmídmajera, která nabízí velké herecké příležitosti pro tři skvělé herečky, vstoupí do kin už 20. října. Přinese opravdu neobvyklý příběh hlavních postav Alex a Alberta, které ztvární oblíbení a uznávaní čeští herci Hana Vagnerová a Marek Vašut.

Oslovení kočičko nemá Hana Vagnerová příliš v oblibě

Emočně rozmanitý nebyl vztah herců pouze ve filmu, ale i mezi klapkami. Pro Hanku to bylo někdy velice náročné a měla co dělat, aby nevybuchla a Markovi nedala co proto. Pro klid na place a aby se vše včas natočilo, zachovala ale klidnou hlavu.

Když si totiž Hana mezi záběry povídala s Markem, ten několikrát použil mezi řečí oslovení kočičko, což bylo jeho kolegyni doslova proti srsti.

„Abych dobře slyšel dialogy, mám na uších sluchátka, tím pádem slyším i to, co si herci říkají těsně před natáčením, před ostrou klapkou. A všiml jsem si, že Hanka z toho oslovení opravdu neměla radost. Dost ji štvalo, ale Markovi nic neřekla. Když se to stalo potřetí, bylo vidět, že už možná bouchne. Ale ustála to, říká režisér Miloslav Šmídmajer.

Tím to ale neskončilo. „Protože vím, že má Hanka obrovský smysl pro humor, obešel jsem kameramana, švenkra, pomocňáka a další členy štábu, aby jí jen tak mezi řečí řekli ‚kočičko! Když jsem to zkusil sám, už jako pátý v pořadí ten den, čekal jsem výbuch. Naštěstí se ale rozesmála, vzpomíná režisér Miloslav Šmídmajer.

Hvězdné obsazení

Tři kamarádky, tři osudy. Krásná Alex, sympatická Marta a svéhlavá Irena. Tři naprosto jiné příběhy a jiný pohled na život. Přesto je mezi nimi to nejpevnější pouto, které nic nemůže přetrhnout. Ani muž.

Každá z kamarádek má sen. Irena touží to vlastním domě a tomu podřizuje vše. Marta touží po moderování v rádiu, ale je lékárnice, která si strašně moc chce povídat s lidmi. A Alex? Ta neprožívá zrovna šťastné období s přítelem. Chtěla by normální vztah s bezva mužským... Jenže se bezhlavě a vášnivě zamiluje do o dost staršího, avšak velice charismatického šéfa velké nadnárodní firmy. Podlehne jeho šarmu, ovšem brzy narazí na jeho tvrdou slupku. V tu chvíli přicházejí na pomoc kamarádky a vymyslí na Alberta past, do které se postupně chytá… ovšem osud si občas se vztahy zahrává a přináší překvapení. Když příběh spěje k happy endu, zasáhne právě osud.

Mimo slavnou hereckou dvojici si v komedii zahrají další oblíbení a známí herci. Mezi ně patří například Zlata Adamovská, Marek Němec, Tereza Krippnerová, Betka Staňková, Daniela Kolářová, Igor Orozovič, Jiří VyorálekAlbert Čuba, Vladimír Polák, Zuzana Pillman, Marie Viková a další.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.