Astročlánky

28. listopadu 2022 05:55

Jiřina Köppelová

7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude adventní i karmický týden od 28. listopadu?

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 28. listopadu 2022.

Denní průvodce na týden od 28. listopadu pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 28. listopadu

Napětí tohoto dne dokážou spolehlivě překlenout vytrvalost, důslednost a cílená energie. Jsme schopní nasadit všechny své síly, abychom došli k cíli. Úkoly provádíme spolehlivě, důsledně a svědomitě. Neúnavnost se může projevovat i v sexuální oblasti, takže všechny dnešní potenciální i reálné spory řešte sexem. Výborný den pro znamení Vodnáře a Blíženců.

Úterý 29. listopadu

Dnes velký pozor na nevymáchaná ústa. Ve hře jsou dva scénáře. Buďto můžeme někomu říct něco, co by nás v budoucnosti mohlo dost mrzet. Nemusíme mít vždy pravdu. Nebo naopak něco neřekneme, protože se budeme bát nebo budeme mít přehnané ohledy, a pak se můžeme trápit nevyjasněnými záležitostmi. Takže naslouchejte své intuici a komunikujte s rozvahou.

Středa 30. listopadu

Příjemná středa, ve které napravíme škody, které napáchal včerejšek. Jsme schopní vést konstruktivní a vážný dialog, vidět jasné cíle a řešit podstatné věci. Možná budeme dnes trochu pomalí a opatrní, zato však důkladní, taktičtí a chytří. Naše činy i myšlení ovládne tichá jistota.

Čtvrtek 1. prosince

Do nového měsíce vykročíme poněkud problematicky. Přepadnou nás různé deziluze, rozladěnosti, nedůvěra v zítřek, které budeme mít tendenci zahánět alkoholem. Musíme vás upozornit, že zítřejší kocovina by mohla být více než nepříjemná. Dnešní milostná poblouznění povedou k trpkým zklamáním. Buďte ve svých citech opatrní.

Pátek 2. prosince

Ke včerejším zklamáním se dnes mohou přidat stíny minulosti. Můžeme pociťovat vnitřní napětí, prožívat nutkání udělat něco, co vlastně vůbec nechceme. Můžeme se nechat lehce strhnout na stranu trápení a bolesti. Pomůže rozumný rozhovor s někým, koho si opravdu vážíte pro jeho dobrý úsudek.

Sobota 3. prosince

Druhý adventní víkend začne příjemně a harmonicky. Bude skvěle fungovat synergie mezi muži a ženami, dokážeme výborně plnit své rodičovské role. Sobotu ovládne soulad mezi aktivním chováním a ochotou nechat věci volně plynout. Najdeme tu správnou vyváženost mezi chtěním a přáním, mezi mužskou a ženskou bytostí v nás, mezi dětským Já a dospělým Já.

Neděle 4. prosince

Dnes si zbytečně na sebe nenakládejte. Využijte čas druhé adventní neděle i k duchovním prožitkům, i kdyby to měla být jen procházka do chrámu přírody.

4. prosince mají svátek všechny Barbory a Barborky. Tento den máme spojený s řezáním třešňových větviček, které si pak dáváme do vázy. Svátek jedné z křesťanských mučednic byl pro naše předky spojený s dívčí nevinností, věštbami, strašením a nadělováním.

  • Dříve si do vázy s vodou trhala větvičky svobodná děvčata, která pomýšlela na vdavky. Komu do Vánoc vykvetou, ten se v příštím roce vdá, tak praví stará pověra. Aby květům dívky pomohly, kladívkem narušily konce větviček a ratolesti tak mohly lépe přijímat vláhu.
  • V některých krajích dívky věšely na větvičky pentle se jmény chlapců. A podle větvičky, která vykvetla jako první, se údajně poznalo jméno vyvoleného.
  • Barborky dětem zkrátí čekání na Vánoce a ozdobí sváteční stůl. Jsou nejen krásné, ale jsou i příslibem nového jara. S dětmi můžete pozorovat ten malý zázrak, jak se každým dnem větvičky mění, a těšit se na jejich květy i vůni.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

V těchto dnech bude potřeba být více tolerantní, diplomatičtí a mít objektivní pohled. Díky tomuto kontrolovanému chování pochopíte myšlenky i fakta v souvislostech a bez přehnaných emocí si je nejen srozumitelně přeložíte sami pro sebe, ale dokáže je předat a vysvětlit i druhým. Ve složitějších situacích bude nutné zapátrat v paměti a čerpat ze svých přechozích zkušeností nebo sáhnout po odborné literatuře, abyste se vyvarovali chyb.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:

Sdílejte článek
Štítky květ váza průvodce Vánoce advent týdenní horoskop zvěrokruh svátek svaté Barbory Barborky

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.