Astročlánky

21. listopadu 2022 05:55

Jiřina Köppelová

7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 21. listopadu? Naplněný erotikou

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 21. listopadu 2022.

Denní průvodce na týden od 21. listopadu pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 21. listopadu

Dnes pozor na naše nutkání druhým vnucovat vlastní názory a pocity za každou cenu. Naše city se pohybují v extrémních polohách – všechno nebo nic. Můžeme mít dojem, že kdo není s námi, je proti nám. Mohou nás přepadnout i silné záchvaty žárlivosti a manická potřeba kontroly.

Úterý 22. listopadu

Dnes vstupuje Slunce do znamení Střelce a svojí optimistickou energií nás bude povzbuzovat po celý měsíc. Střelec patří mezi ohnivá a proměnná znamení. Vládne mu největší dobroděj astrologického nebe – planeta Jupiter. Je to znamení ctižádosti, lásky ke svobodě a touhy hledat. Symbolizuje naše schopnosti vyššího poznání, lásku k moudrosti a k dlouhým cestám ducha i těla.

  • Víte, že Střelec v přírodě symbolizuje poslední záblesky světla nad obzorem a lidé, kteří se v jeho znamení narodili, připomínají malá hříbata, trochu nemotorná, kostrbatá, ale milá a přítulná?
  • Co Střelci milují: Pravdu
  • Co nesnášejí: Pravdu (tu o sobě)
  • Jejich zvláštní znamení: Srdce silnější než rozum

Středa 23. listopadu

23. listopadu 2022 ve 23:57 hod. nastane novoluní ve znamení Střelce, které může podporovat naši touhu po vzdělávání, získávání nových poznatků a zkušeností, po společenské konverzaci. V mnohých z nás vyvolá chuť cestovat, toulat se, zažívat dobrodružství. Není to však vhodný čas na důležitá rozhodnutí a uzavírání smluv.

  • Zdraví: Chraňte si kyčle, pánev, bedra, křížovou a stehenní kost, játra. Pozor na úrazy končetin.

Čtvrtek 24. listopadu

Čtyři z deseti nejdůležitějších nebeských těles jsou dnes ve znamení Střelce, proto lze očekávat radostný a optimistický čtvrtek. Ženy budou oplývat šarmem a jsou zcela připravené se zamilovat. Pánové nenechávejte je dlouho čekat. Dnešek přeje lásce a erotice.

Pátek 25. listopadu

Dneškem nás bude provázet příjemné vyjadřování, láska k umění. Půvab, vyrovnanost, obratnost a také schopnost diplomaticky řešit všechny spory. A nezapomínejte, dobré slovo má schopnost léčit bolavou duši i tělo.

Sobota 26. listopadu

Kromě příjemných energií, které pozitivně ovlivňují naše myšlení, můžeme dnes napřít naši soustředěnou energii i na nezdolné úkoly. Jsme spolehliví, rozhodní, důslední a svěřené úkoly jsme schopní vykonávat více než svědomitě. Neúnavnost se může projevit i v sexuální oblasti. Erotikou nabitá sobota.

Neděle 27. listopadu

Kdykoliv bude nutné, budeme dnes umět na sebe převzít zodpovědnost. Své záležitosti máme pod kontrolou. Využijte tohoto příznivého času k vyřešení všech restů, které vás mohly trápit delší dobu. Dokonce může dojít i k velkému smíření mezi znepřátelenými tábory. Slova, která dnes zvolíte, budou ta vhodná.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

V následující dnech vám půjde práce hezky od ruky, vše, co se v minulých dnech zadrhávalo, nyní bez problémů zvládnete. Mnohem více si také uvědomíte, kdy jste naposled měli čas na sebe a jak moc vám chybí svoboda a možnost vypnout. I v partnerství ukážete více odvahy a sdělíte nebo uděláte to, co už vám dlouho leželo na mysli. Průbojnost až netaktnost nabere obrátky ve čtvrtek a pátek.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.