7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 9. ledna, ve kterém volíme prezidenta?

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 9. ledna 2023.

Denní průvodce na týden od 9. ledna pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 9. ledna

Den, ve kterém dokonale funguje přitažlivost mezi muži a ženami. O vyznání lásky, a to i té fyzické, rozhodně nebude nouze. Nejvíce se bude v lásce dařit znamením Vodnáře a Blíženců. Znamení Býka a Lva by si měla dávat pozor na své nesmiřitelné postoje. Zbytečně by si mohla pokazit jinak příjemné a velmi konstruktivní pondělí.

Úterý 10. ledna

Po poměrně intenzivním včerejšku přichází den zklidnění. Trochu zpomalíme a začneme se soustředit na podstatné věci. Projeví se i naše touha být v něčem nejlepší, zejména ohnivá znamení (Beran, Lev a Střelec) budou chtít vyniknout. Radost by nám mohly udělat naše děti.

Středa 11. ledna

Dávejme si dnes pozor na to, co říkáme. Zlá a neuvážená slova zraňují, dobrá mohou léčit. Prudkost a zlostnost ve slovním projevu nic užitečného nepřinesou. Zaměřme se i na detaily, možná nám něco podstatného uniká.

Dnešku vládne mistrovské číslo jedenáct. Mistrovská čísla jsou neobyčejná. Numerologie věří, že se v nich rodí výjimeční lidé, kteří jsou schopní v životě vykonat velké dobro, pokud nesejdou ze své cesty. Je od nich hodně očekáváno, ale bývá jim i hodně naloženo. Jedenáctka je číslo zkoušek a zrady, kterými si v životě lidé narození pod jeho vibrací musejí projít. Snad proto tak často inklinují k nějaké své osobní duchovní cestě.

Podívejte se na 11 vizionářů, umělců, politiků, cestovatelů nebo vědců, kteří byli nebo jsou schopní měnit svět. Poznejte jejich životní osudy, výsledky jejich usilovné práce a výjimečné intuice a zjistíte, jaké tajemství ukrývá číslo jedenáct.

  • Salvador Dalí, Jacques Cousteau, Olga Havlová, Giorgio Armani, Jan Palach, Pavel Landovský, Fjodor Michajlovič Dostojevskij, Leonardo DiCaprio, Zdeněk Burian, Thomas Alva Edison, Martin Dejdar.

Čtvrtek 12. ledna

Dnes dokážeme pracovat precizně a detailně, navíc máme schopnost rozlišovat v prioritách. Můžeme vynikat v organizaci věcí svých. Výtečně by se mělo dařit znamením Panny, Kozoroha a Býka. Dokonce i největší konzervativci zvěrokruhu dnes dokážou přijmout originální a inovativní řešení.

Pátek 13. ledna

Důležité dva dny jsou před námi. V České republice budeme volit prezidenta. První kolo prezidentských voleb je vyhlášené na 13.–14. ledna 2023, přesně na dobu, kdy přes radixový Uran v X. domě horoskopu České republiky bude přecházet planeta Saturn. Volba prezidenta by nám tak v symbolické řeči mundánní astrologie měla dopřát naději na stabilizaci společnosti, zakopání příkopů mezi znepřátelenými stranami, spojení starého s novým a hlavně šanci na větší politickou svéprávnost, svébytnost České republiky. Jestli ale této přízně hvězd využijeme, je jen na nás, takže při volbě šťastnou ruku.

Dnes pozor na silné řeči, určitě není vhodné se vyjadřovat k něčemu, co ještě není hotové anebo o čem, moc nevíme. Nevychloubejte se a nechvástejte se.

Sobota 14. ledna

Dozvíme se výsledky prvního kola prezidentských voleb a vypadá to, že i když nás čeká nějaké překvapení, bude to spíše volba nerozhodná a že si prezidenta v prvním kole nezvolíme. Do druhého kola by mohli postoupit společensky umírněnější kandidáti. Zajímavé z hlediska horoskopu České republiky bude případné druhé kolo, ve kterém se probíhajícími tranzity aktivují symbolické role oběti a spasitele.

Neděle 15. ledna

Něco nebo někoho, koho jsme milovali, náhle opouštíme. Může docházet k bleskovým změnám nálad a potížím v dosahování kompromisu. Ti, co se dnes naopak seznámí či zamilují, zvolí velmi nekonvenčního partnera.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Ve druhém týdnu zůstaňte nohama na zemi, ušetří vám to spoustu zklamání a energie. Nepřipojujte se příliš rychle ke grandiózním projektům, k roli mluvčího za jednotlivce či skupinu, zvláště neznáte-li všechny detaily. Sledujte přesně svá slova, postupujte metodicky, v práci diskutujte pouze na profesionální bázi. Za pár týdnů zjistíte, jak se vám opatrnost vyplatila. Příliš dlouho nepřemýšlejte, nekomplikujte, raději se jděte hýbat.

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.