Celebrity

14. srpna 2024 09:47

Tomáš Durčák

Bianca Censori svou módou inspirovala mladší sestru. Angelina se předvedla v kalhotkách

Manželka amerického rappera Kanyeho Westa, Bianca Censori, se v posledním roce proslavila svými výstředními a především polonahými outfity. A byť se spekulovalo o tom, jak toto veřejné odhalování vnímá vnímá její rodina, zdá se, že minimálně její sestra Angelina ji dokonce podporuje.

Bianca pozvala do USA své dvě sestry, s nimiž se následně objevila na poslechové party Kanyeho Westa v Salt Lake City, kde pozvaným hostům rapper předvedl koncert ze svého nového alba Vultures 2. Angelina a Serafina si dle sociálních sítí svůj výlet do Ameriky užívají naplno, zvlášť proto, že je sestra díky manželovi může zahrnout luxusem a přepychem.

Čtěte také: Naprostá neúcta, ať je vyhostí, hřímají Italové. „Nahá“ manželka Kanyeho Westa je pobuřuje

A co víc, zdá se, že oběma imponuje i sestřin styl oblékání, díky němuž si získala pozornost celého světa. Mladší Angelina nyní zapózovala po boku sestry Biancy jen v upnutém bílém topu bez výstřihu a béžovo-bílých kalhotkách značky Miu Miu. Svůj outfit doplnila tmavými vysokými botami pod kolena a rozpuštěnými vlasy.

To Bianca se rozhodla ukázat velmi krátké šaty v bronzovém odstínu končící zhruba ve výšce boků s bočním širokým rozparkem sahajícím až k boku. Na druhém, samostatném snímku pak Kanyeho manželka ukázala, že zadní část šatů není schopná zcela skrýt celé její pozadí, což byl vzhledem k tomu, jak chodí zpravidla oblékaná, jistě od začátku záměr.

Zajímavostí také je, že vyzývavé fotografie svých dcer na Instagramu okomentovala také jejich matka Alexandra Censori. „Moje krásná děvčata,“ napsala očividně pyšná máma. Ta svým vyjádřením naznačila, že způsob vystupování, kterým si Bianca hned v několika zemích říkala o pokutu za veřejné obnažování, jí zřejmě nevadí.

De facto také částečně popřela dřívější spekulace, že se rodiče o Biancu, jež vystavuje svá ňadra a někdy i rozkrok před zraky celého světa, bojí a nelíbí se jim, jak se pod vlivem Kanyeho chová. Vše tak naznačuje, že i pokud Bianca musí rappera opravdu poslouchat na slovo a na veřejnost si oblékat jen to, co jí on schválí, zřejmě jí to nevadí a její rodiče – nebo minimálně Kanyeho tchýně – fungování tohoto vztahu schvalují.

Podle fanoušků je Bianca Censori velice podobná bývalé ženě Kanyeho Westa, Kim Kardashian:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 9. 2024

Rychlé tempo dne je přesně to, co potřebujete, abyste nastartovali svůj mozek a rozhýbali ho správným směrem, Berane. Převezměte kontrolu nad vnitřním ohněm a udržujte ho silný po celý den. Zjistíte, že vaše myšlenky mají osobnější rozměr, a dokážete racionálněji uvažovat o svých emocích. Vaše srdce a hlava dobře spolupracují.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.