Celebrity

4. května 2024 07:30

Tomáš Durčák

Devítiletá princezna Charlotte jako by vypadla z oka královně Alžbětě II.

Princezna Charlotte slaví deváté narozeniny

Charlotte, princezna z Cambridge a druhý nejstarší potomek prince Williama a princezny Kate, oslavila své deváté narozeniny. Mnohem více než, jak ten čas letí, se však veřejnost podivuje nad neuvěřitelnou podobou malé Charlotte na své narozeninové fotce s její prababičkou, královnou Alžbětou.

William, princ z Walesu a Kate, princezna z Walesu, zveřejnili narozeninový snímek malé Charlotte na sociálních sítích Kensingtonského paláce. „Všechno nejlepší k 9. narozeninám, princezno Charlotte. Děkujeme za všechny dnešní krásné zprávy,“ stojí u sváteční fotky, kterou podle všeho jako u všech svých tří dětí i tentokrát pořídila její maminka Kate.

Ze snímku je patrné, že malá Charlotte roste jako z vody a brzy z ní bude půvabná dospívající dívka. Mladá princezna však opět potvrdila svou neuvěřitelnou podobu s prababičkou Alžbětou II. V komentářích někteří fanoušci upozorňovali na to, že Charlotte sdílí neuvěřitelnou podobu i se svou babičkou, princeznou Dianou.

Charlotte má o rok staršího bratra prince George a také mladšího, šestiletého bratříčka prince Louise. V současnosti je také třetí v pořadí nástupců na britský královský trůn po svém otci Williamovi a právě starším Georgovi. Princezna si navzdory nízkému věku již u veřejnosti vysloužila velké sympatie nejen díky svému vzhledu, ale i způsobům a vzornému vychování, které prokázala mimo jiné při pohřbu Alžběty II. či korunovaci Karla III.

Britská královská rodina má za sebou prozatím velmi turbulentní rok. Jak dědeček Charlotte, král Karel III., tak její matka princezna Kate se letos dozvěděli, že jim byla diagnostikována rakovina. Budoucí britská královna v dubnu navíc oznámila svou preventivní chemoterapii, která by měla zajistit, aby se jí zákeřná nemoc v budoucnu již nevrátila.

Jak je na tom princezna Kate?

Sdílejte článek
Štítky Princezna Diana rakovina narozeniny Alžběta II. výchova Kensingtonský palác podoba princ z Walesu Karel III. Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Louis, princ z Cambridge Charlotte, princezna z Cambridge George, princ z Cambridge

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.