Honza Zach v dramatickém finále. Pod hladinou zabojuje o život i o lásku

Na vlnách Jadranu právě online na prima+

V dramatickém vyvrcholení oblíbené detektivní série Pod Hladinou Matěj Hádek (47) coby Jan Zach pochopí, jakou cenu má pravda. Loučit se s ním ale nemusíte. Už teď si můžete na prima+ přehrát online nový díl z volně navazující série Na vlnách Jadranu.

Jan Zach všem dlouho tvrdil, že s potápěním žádný problém nemá. Vlivem okolností se ale nakonec rozhodne promluvit o nešťastné události, která jeho úzkostem předcházela. Zaskočená Alice to bere jako projev nedůvěry. „To jsem ti fakt nestála za to, aby ses mi svěřil?“ spílá mu a zdá se, že je to poslední hřebíček do rakve jejich vztahu.

Jenže city skrýt nelze. Přestože je Zach dočasně zbaven služby, při záchraně lidského života jde všechno stranou. A tak s Vopěnkovým posvěcením vyráží společně se Zdeňkem pod hladinu. Pro Zacha je ponor pod tlakem zkouškou všech jeho psychických i fyzických sil. Toho si je dobře vědoma i Alice, která při zjištění, že jde do akce, šílí strachy. Během vypjatého zásahu se jasně ukáže, co k Honzovi doopravdy cítí. V dramatickém finále boje o život to pochopí i Zdeněk.

Případy nové sérii Na vlnách Jadranu sledujte už teď na prima+

Oblíbená detektivní minisérie Pod hladinou osmou epizodou končí. Nové případy a další osudy zkušeného policisty a bývalého potápěče Honzy Zacha můžete ale už teď začít sledovat online na streamovací platformě prima+, a to ve volném pokračování Na vlnách Jadranu. Jak napovídá samotný název nové série, Zach v podání Matěje Hádka bude tentokrát řešit případy, které souvisí s mořem, pobřežní plavbou a marinou, kde dochází k podivným krádežím, ale také problémy českých a slovenských občanů na souši. Zároveň se tu rozmotává jeho tajemství. Na Jadran totiž přijíždí, aby uzavřel svou minulost. Po jeho boku stojí slovenská herečka Natalia Germani coby záchranářka Vesna.

Čtěte také: Největší mlž Jadranu v ohrožení: Chorvatskou ikonu likviduje záludný parazit

Na vlnách Jadranu nechybí ani jeho přítelkyně Alice (Sandra Nováková), vyšetřovatelka z krajského policejního ředitelství. Diváci se dále mohou těšit na jména jako Adam Ernest, Sebastian Cavazza, Sara Sandeva, Maroš Kramár, Anna Šišková, Veronika Lapková, Ondřej Kubina, Filip František Červenka, Václav Vydra, Kristýna Leichtová, Ondřej Kraus, Hana Gregorová, Štěpán Benoni, Cyril Dobrý, Kristýna Kociánová či Michal Dalecký. Natáčení se zúčastní i Ivana Kubelková a Pavlína Němcová.

Honzův první případ na vlnách Jadranu

Zatímco Honza se u prvního dramatického případu ztracené rodiny na gumovém člunu seznamuje se svým chorvatským protějškem, svérázným a hrdým Zoranem (Sebastian Cavazza), Edu (Adam Ernest) okouzlí místní kráska Sandra, dcera slovenského majitele mariny. Honza ale nepřijel jenom pracovat, jeho cílem je zjistit, proč umřela jeho přítelkyně Alice, která zde sloužila vloni. Spojencem by mu mohla být lékařka Vesna, s níž si okamžitě padne do oka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.