Horoskop lásky na srpen 2023: Rak bude zamilovaný, Střelec zažije osudové setkání

Jak to bude v srpnu 2023 s láskou podle mariášových karet? Kdo si bude užívat lásku a pohodu, kdo trochu zapomene na svého partnera a kdo by si měl ujasnit, co ve vztahu vlastně chce? Přečtěte si, jak na tom bude v srpnu s láskou vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

Občas potřebujete sami sobě dokázat, že všichni vaši expřátelé jsou do vás stále zamilovaní. Jenže někdy není úplně dobré navazovat zase vztahy z minulosti, které nebudou mít žádného trvání. Jste úžasní a není potřeba, aby vám to stále někdo opakoval, když to víte.

Býk

Už dlouho se cítíte osamoceni a máte pocit, že jste na vše sami. Je to především tím, že potřebujete pomoci s dětmi. Vy si totiž myslíte, že nedáváte dětem vše, co můžete, a tak se dost často přetěžujete. Začněte myslet nejdříve sami na sebe a pak můžete potkat někoho, kdo pro vás bude oporou.

Blíženci

Občas koketujete a flirtujete se svým okolím a přijde vám, že to je v pořádku. Jenže problém nastane, když se vše otočí a přesně to, co děláte vy, udělá váš partner. To je pak oheň na střeše a vy jste nepříčetní. Berte to tak, že když vy nic neděláte, nemá důvod ani váš partner, a nevěřte všem zprávám.

Rak

Láska pro vás bude celý měsíc klíčová. Můžete se zamilovat nebo obnovit vztah. Každopádně budete prožívat krásný měsíc plný lásky a pohody. Pokuste se opravdu si to užívat a nad ničím nepřemýšlet. Hlavně si to ničím nenechte kazit. Dělejte jen to, co vám přijde radostné a nenucené.

Lev

Všimli jste si, že vám muži v poslední době lezou na nervy a že vám přijdou všichni divní? Ono to tak špatné nebude, problém může být ve vás a v tom, že cítíte křivdu, která se stala někdy dávno, a stále si ji s sebou nosíte. Promluvte si s partnerem na rovinu a uvidíte, že se vše změní.

Panna

Dlouho milujete někoho, kdo je pro vás nedostižný. Jenže problém je v tom, že ten člověk to vůbec neví a vy si myslíte, že spolu prostě nemůžete být. Vidíte ve všem velký problém, jenže on ten problém je jen ve vaší hlavě. Najděte odvahu a tomu dotyčnému to prostě řekněte, třeba budete mile překvapeni.

Váhy

Partner má nějaké problémy a nechce o tom s nikým mluvit. Bude to vypadat, že je uzavřený a nedostupný, ale je to tím, že vás nechce obtěžovat a stěžovat si. Má pocit, že by pak nebyl dostatečně silný a viděli byste v něm jen zkrachovalce. Nabídněte mu pomoc, ocení to, ani nevíte jak.

Štír

Váš strach vás ovládá. Pokud jste sami, je to tím, že se bojíte zamilovat a máte strach, že vás zase někdo bude ovládat. Máte totiž jednu slabinu, a to je láska. Pokud si k sobě někoho pustíte hodně blízko, tak pak nevidíte jeho chyby a dost často vás ten člověk může zranit. Buďte odvážní, láska za to stojí.

Střelec

Tento měsíc se vám podaří uzavřít všechny minulé chyby a to, co jste zanedbali ve vašich vztazích. Dokonce se vám v životě objeví někdo, koho jste fakt dlouhé roky neviděli a už jste si mysleli, že ho nikdy neuvidíte. To setkání bude osudové a vy se dozvíte o sobě spousty věcí, které vám pomůžou pochopit současnost.

Kozoroh

Ve vztazích hledáte vzrušení, ale na druhou stranu hledáte i něco stálého a dlouhodobého. Jsou to dvě rozdílné věci, a to vaše protějšky klame a nevědí si s tím rady. Musíte si ujasnit, co opravdu chcete a jak by měl váš vztah vypadat. Pak takového člověka potkáte a můžete být konečně šťastni.

Vodnář

Nezapomněli jste, že máte partnera? V poslední době vše zapomínáte a stále něco hledáte. Možná i váš partner má pocit, že na něj jednou zapomenete, a tak se začne chovat stejně jako vy a vám to přijde divné. Budete si myslet, že o vás partner nemá zájem, ale ono vše bude jinak.

Ryby

Budete si užívat hojnost lásky a všech s tím souvisejících aspektů. Prostě tím, že lásku budete dávat, tak ji budete dostávat, a to opravdu v hojné míře. Užijte si ten pocit, že je o vás opravdu postaráno a že jste jedineční, protože vy si to o sobě často nemyslíte a podceňujete se. Zbytečně.

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.