Celebrity

24. října 2022 18:55

Žaneta Dernerová

Jaro Slávik nechtěně součástí vystoupení mentalisty. Odhalil, co skrývá jeho mysl

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X (9) – Jaro součástí vystoupení mentalisty

Hudební producent Jaro Slávik (48) se netají tím, že kouzelnická vystoupení nejsou zrovna jeho šálek čaje. Mentalista Kevin Micoud si ho možná právě proto vybral jako účastníka své neotřelé show a odhalil, co se skrývá v mysli porotce známé talentové soutěže. Podívejte se na extra ukázky.

Třiatřicetiletý mentalista Kevin Micoud lákal na vystoupení čtení mysli spolu s asistentem, o němž zrovna nevěděl, kde je. Paradox této zmínky neunikl porotci a obávaného katovi Jaru Slávikovi, o němž je známo, že kouzelníky nemá zrovna v oblibě. Kevin byl ovšem jednou z výjimek potvrzujících pravidlo.

Fešného Francouze mentalismus uchvátil hned v prvním momentě, kdy se s ním setkal. „Nevěděl jsem, jak se to dělá a jestli to opravdu funguje, ale věděl jsem, že to chci umět. Od té doby jsem trénoval a v roce 2015 jsem se stal profesionálem,“ líčil svůj příběh urostlý Kevin, který kromě atraktivního vzhledu na první pohled zaujal i výraznými oranžovými botami.

Interaktivní číslo nechalo nahlédnout do mysli Jara Slávika

Součástí jeho show byl překvapivě telefon. Ale ne jen tak ledajaký. „Rád začínám, jako by to bylo obyčejné kouzelnické vystoupení. A pak teprve přijde něco nového a nečekaného,“ říká tmavovlasý mentalista, jenž se v soutěži Česko Slovensko má talent, kterou můžete sledovat každou sobotu večer nebo zpětně on-line, zaměřil na mysl Jara Slávika. Všem odhalil, co se honí hlavou známému slovenskému producentovi.

Kevinova show byla opravdu jedinečná. Interaktivní, inovativní, precizní a vtipná. Jeho komentářům a trikům se smálo nejen publikum, ale i Slávik se speciální porotkyní Evou Holubovou, Dianou Mórovou a Jakubem Prachařem. Právě ten se v letošním jubilejním desátém ročníku oblíbené soutěže stal součástí podobného vystoupení, na jehož konci se radoval, že je z něho kouzelník.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.