Celebrity

15. března 2023 11:20

Marie Makovská

Kryštof Bartoš napsal Martině Babišové básničku o zadku. Pak přiznal lásku k jiné herečce

Babišová a Bartoš v 7 pádech Honzy Dědka

Herci Martina Babišová (29) a Kryštof Bartoš (31) se setkali náhodou a začali úplně odzadu, tedy konverzací o rozchodu. V oblíbené talkshow to pěkně rozbalili a prozradili hned několik peprných detailů ze svého vztahu.

Herečka Martina Babišová v poslední době zazářila například v seriálu Sedm schodů k moci, v němž si zahrála svéráznou kolegyni hlavní hrdinky Aničky Kristýnu, která má všechno tak trochu na háku. Do oblíbené talkshow 7 pádů Honzy Dědka zavítala po boku partnera a herce Kryštofa Bartoše a promluvila o jejich osudovém setkání.

Přečtěte si také: Matěj Ruppert prozradil, jak přišel o panictví. Měl co dělat, aby se nerozplakal

„Potkali jsme se náhodou v kavárně. Kryštof se mě ptal, co tam dělám, a začal se mi koukat do papírů, které jsem měla na stole. Studovala jsem zrovna stadia rozchodu,“ zavzpomínala Martina Babišová.

Kryštof Bartoš byl tou dobou celkem čerstvě po rozchodu, a tak se mu téma hodilo. „Řekl jsem jí, že to jsem nedávno studoval taky. A tak jsme si hned padli do oka. Začali jsme se bavit o rozchodu a šíleném rozvodu Johnnyho Deppa s Amber Heard,“ vysvětlil Kryštof a dodal, že nešlo o žádné první rande. „Náhodou jsme se potkali v kavárně a vedle Martiny jsem si sedl, protože jinde nebylo místo,“ doplnil. „A já jsem si myslela, že sis tam sedl naschvál,“ zasmála se Martina.

Zatímco Martina Kryštofa znala, on v talkshow vtipkoval, že věděl, jen kdo je Monika Babišová (48). Na svou jmenovkyni herečka v životě naráží velmi často a kolikrát už čelila radám okolí, aby si snad raději změnila příjmení. „To si doma vyřídíme,“ vyhrožovala Kryštofovi naoko Martina. Na vyřizování toho měli po natáčení více. Kryštof totiž píše básničky a ukázalo se, že nejen své přítelkyni.

Čtěte také: Písničkář Pokáč o svých začátcích. Psal jsem jen o počítačích, holky to nezajímalo, tvrdí

„Napsal mi básničku o mém zadku. Byla moc hezká. Když mě ale jednou nas*al, obřadně jsem ji spálila. A lituju toho,“ otevřela téma Kryštofova poetického ducha Martina. „Napsal jsem báseň i Martě (Dancingerové), nikdy jsem jí ji ale neposlal. My jsme se v šestnácti potkali na recitační soutěži Poděbradské dny poezie a tehdy jsem se do Marty platonicky zamiloval,“ šokoval nejen svoji partnerku, ale i Martu Dancingerovou (31), která také seděla na jevišti v křesle pro hosty.

„Tu stejnou? To jsi zrecykloval?“ zeptala se překvapeně Marta. „To píšeš básničky všem?“ pustila se do Kryštofa i Martina. „Všem ne,“ kál se Kryštof. „Aha, jenom dvěma v téhle místnosti,“ dodala Martina. Směr, kterým se rozhovor stočil, zaujal i dalšího hosta, zpěváka Matěje Rupperta (45). Později se ukázalo, že ze zákulisí poslouchal rovněž Martin Zounar (55), který přišel na scénu jako poslední. Celý tento díl 7 pádů Honzy Dědka tak ovládlo zábavné propojení témat.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.