Celebrity

14. února 2023 19:30

Eliška Reiglová

Lucia Siposová o seriálové roli Veroniky: Nic bych si od ní nevzala

Černé vdovy II (3) - teaser

Dobrodružství pro Černé vdovy s první řadou oblíbeného seriálu neskončilo. Renatu, Johanu a Veroniku naopak po tříleté pauze čeká notná dávka intrik a nepříjemností, které budou řešit způsoby sobě vlastními. Představitelka Veroniky Lucia Siposová (42) by se k nim na rozdíl od své postavy ale nesnížila. Podívejte se na exkluzivní ukázku a přečtěte si, co se svojí rolí sympatická slovenská herečka rozhodně nemá společného.

Hned v počátku druhé řady Renata, Johana a Veronika uslyší výstřely před chatou, což roztočí kolotoč událostí, se kterými se dosud nesetkaly. Od událostí první řady uběhly už tři roky a o seriálových hrdinkách i jejich představitelkách se dá říct jediné. „Samozřejmě, že jak člověk stárne, získává víc zkušeností a je moudřejší. S věkem je v něčem i uvolněnější,“ popsala proměnu svou i Veroniky pro Prima Ženy Lucia Siposová.

Veronika je sexy, pohledná žena, ale chová se jako dítě. Miluje televizi, především reality show, není příliš rozvážná a v životě si volí hlavně jednoduché cesty. Ačkoliv je krásná, po povahové stránce se u ní její představitelka nemá čím inspirovat.

„Od Veroniky bych si nic nevzala. Podle mého názoru mě režisér Radek Bajgar obsadil proto, že mu tam dám vlastnosti, které už mám, a ty ostatní už nejsou tak dobré. Neumím si představit, že bych si od ní něco vzala. Asi nemá nic pozitivního, co bych neměla já,“ řekla o své postavě trochu kriticky Lucia Siposová webu Prima Ženy. A ví, o čem mluví. Jak můžete vidět každou středu ve 20:15 na Primě nebo v předpremiéře na prima+, Černé vdovy tentokrát rozjely opravdu temnou jízdu daleko za hranicemi zákona.

V první řadě se Veronika chladnokrevně zbavila svého manžela Honzy, který ji neuspokojoval po emocionální ani fyzické stránce. Lucia Siposová je naopak typ člověka, který na zabití kohokoliv ani nepomýšlí. Jako duchovně založený člověk je mírumilovná a jediné, s čím se vypořádává drsně, je havěť.

„Nemám v sobě takový druh nenávisti, ani v tom slovním rámci. Mě baví duchovno a ezoterika, neprožívám vztek tolik a nenechám se ani vytočit tak, abych řekla, že někoho zabiju. Nikoho jsem nikdy zabít nechtěla, jedině mouchy, vosy a sršně, u těch mám velký problém být mírumilovná,“ popsala pro Prima Ženy představitelka Veroniky, v čem se liší od své postavy.

Intriky ze strany blízkých i zástupců podsvětí, těžko vysvětlitelná úmrtí a další potíže jsou to, co Černé vdovy řeší téměř na denním pořádku. Jejich představitelky naštěstí nic takového řešit nemusí, přesto ale nemají život jen růžový. Lucia Siposová má k řešení problémů a neblahých situací záviděníhodný přístup.

Čtěte také, které páry se k sobě hodí nejméně a jak se případnému nezdaru ve vztazích vyhnout s pomocí partnerského horoskopu.

„Čím je člověk starší, tím víc se snaží a učí eliminovat co nejvíc nekvalitně stráveného času, protože už není čas dělat něco, co nechci, a být s lidmi, se kterými nechci být. Jsou ale situace, kdy se z toho nedá vymanit, například v rodině nebo v práci. Je to cesta. Někdy ráda počkám, protože situace vypadá neřešitelně, ale život ji nakonec vyřeší za vás. Ta správná chvíle přijde, když má přijít. Já nic neřeším razantně nebo hystericky,“ řekla o sobě Lucia Siposová webu Prima Ženy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.