Nevěra Tadeáše potvrzena! Divoká párty na hotelu nezůstane bez následků

Dobré zprávy (20) – Party na hotelu

Michal sice Fany prozradil, že ji Tadeáš podvádí, ona tomu ale odmítla uvěřit. Přesto jí přelétavost slavného pekaře vrtá hlavou. Vyšle proto k bratrům na kurz špeha. Známá ji uklidní, jenže bohužel absolutně neodhadne situaci. Tadeáš rozjede s ostatními dvěma účastnicemi bujarý večírek, o čemž získá Bára nezvratný důkaz. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Hodná Fany to nemá v lásce vůbec jednoduché. Roky milovala bratra své nejlepší kamarádky Báry v podání Natálie Halouzkové, která kvůli této roli prošla razantní změnou vizáže. A jen co se od něho konečně odpoutala a zakoukala se do známého televizního pekaře, který ji úspěšně sváděl, Michal prozřel a své zaslepenosti lituje. I když se pomalu smiřuje s tím, že svou šanci definitivně propásl, stále je Fany i Tadeášovi nablízku. Díky tomu tak zjistí nepříjemnou skutečnost.

Během návštěvy sestry ve slavné redakci načapá Tadeáše při líbání s dlouhovlasou cukrářkou. Přestože nechce do vztahu Fany zasahovat a nemá v plánu jí to prozradit, po potyčce v hospodě, při níž chytí pekaře pod krkem, mu kudrnatá dívka nedá na výběr. Jenže o Tadeášově nevěře nechce ani slyšet. Je přesvědčená, že si to Michal vymýšlí.

Dokázali byste vy žít v otevřeném vztahu? Díky těmto 5 otázkám to zjistíte.

Přesto v ní zaseje semínko pochybností, a proto společně s Jiřinou vymyslí plán, jak si jejího přítele otestovat. V dalším díle seriálu Dobré zprávy, na který se můžete těšit v pondělí večer na Primě, vyšlou na kulinářský kurz k bratrům pekařům známou z vesnice. Kromě skvělého zážitku jí slibují i jistý bonus navíc. „Říká se, že u těch kluků je to pěkná divočina, jestli chápeš, o čem mluvím. Veselo pod duchnou,“ mrká na ni šibalsky Jiřina. Blonďatou koketu nemusí dlouho přemlouvat. A díky její upovídanosti mají zaručeny čerstvé informace z první ruky.

Nevázaná párty na hotelovém pokoji

Fany čeká potvrzení nejhorších obav, proto je mile překvapena, když jim jejich špionka jakékoliv náznaky jiskření na kurzu vyvrátí. „Vypadalo to tam jako v nedělní škole,“ uklidní ji. Jenže to netuší, jak hluboce se mýlí. Tadeáš a Tobiáš si zbylé dvě účastnice odvedli na hotelový pokoj a prožili s nimi pěkně bujarou noc. Nenapadlo by je však, že z jejich noční eskapády se objeví fotky na sociální síti. Bára je ve správný čas na správném místě, a získá tak o Tadeášově nevěře nezvratný důkaz. Odváží se snímek ukázat Fany?

K tématu nevěra čtěte také: Má princ William milenku? Tahle žena má být lepší než Kate


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.