První polibek Ondřeje a Báry. Souboj o její srdce vyhrává fešný gentleman

Dobré zprávy (28) – Útěk z rande

Natálie Halouzková (22) se jako Bára smířila s odmítnutím Vojtěcha Vodochodského (29 ) coby úspěšného novináře Petra Bauera, který kvůli léčení z alkoholismu nechce začínat nový vztah. Když se nakonec přece jen rozhodne pozvat ji na rande, je pozdě. Bára už se mezitím sblížila se svým šéfem Ondřejem v podání Vladimíra Polívky (33). Společnou procházku zakončí první polibkem. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Šikovná Bára se stala důležitou součástí slavné redakce a s žurnalistou Petrem tvoří v rámci nové rubriky sehrané duo. Jejich soulad a porozumění je už nějaký čas trnem v oku Ondřejovi, jenž na svého kolegu značně žárlí. Přestože byly jeho obavy oprávněné a vzájemné sympatie Báry a Petra nepřehlédnutelné, z potenciálního románku sešlo hned na začátku. Novinářské eso totiž prochází protialkoholní léčbou, v rámci níž se nedoporučuje navozovat nové milostné vztahy.

Natálii Halouzkové, která kvůli roli vesnické dívky prošla razantní změnou vizáže, to sice bylo líto, dlouho si s tím však hlavu nelámala. Díky zkoumání kroniky rodné vísky se totiž sblížila s Ondřejem. Dlouhé večery nad starou knihou je spojily více, než mohl televizní producent doufat. Bára u něho dokonce strávila noc, ač ve vší počestnosti. Charismatický Ondřej se zachoval jako pravý gentleman. „Usnula jsem, on mě přenesl na pec, abych měla pohodlí, a staral se o mě, když jsem spala,“ culí se Bára, když popisuje láskyplné chvíle kamarádce.

Čtěte také: Vojtěch Vodochodský chtěl být počítačovým monitorem, zazáří však v roli novináře

Kuchařce Fany, jež svůj rozchod s Tadeášem korunovala pomstou s těhotenskými břichy, je jasné, že v tom pěkně lítá. Tím spíš Báru zaskočí Petrovo pozvání na rande. „Nezajdeme večer někam? Na večeři?“ navrhne jí novinář rozhodnutý podlehnout jejímu kouzlu navzdory terapeutickým doporučením. Ačkoliv překvapená Bára zprvu souhlasí, ze schůzky nakonec sejde. Půvabná rusovláska si totiž v dalším díle seriálu Dobré zprávy, na který se můžete těšit v pondělí večer na Primě, v poslední chvíli uvědomí, kam ji srdce skutečně táhne. Vytáhne městského floutka na procházku do přírody, kde se jejich jiskření kvapem stupňuje. Romantické odpoledne nakonec zakončí kýženým prvním polibkem.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop lásky na květen 2023: Kozoroha potká láska jako trám, Střelec bude žárlit


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.