Celebrity

23. prosince 2022 14:50

redakce Prima Ženy

Vánoce lezou do peněz. To vědí i Bouček s Kotkem, a proto se nebrání darům od lidí

Máme rádi Česko XII (6) – Náročnější Vánoce Vojty Kotka

Nálada nejkrásnějších svátků v roce zasáhla i účinkující speciálního vydání oblíbené vědomostní show. Libor Bouček, Vojta Kotek a Jakub Prachař během jeho natáčení dokonce začali rozjímat o svých vánočních přáních.

I když natáčení vánočního dílu připadlo na jeden z nejteplejších letních dní tohoto roku, atmosféra ve studiu byla ryze sváteční. Výzdoba, nejznámější vánoční hity v novém aranžmá Maxibandu Jana Maxiána a naplno spuštěná klimatizace navodily pocit, že zima a Ježíšek jsou skutečně za dveřmi. Netrvalo dlouho a řeč se stočila k vánočním přáním.

„K vánočnímu období patří i charita. Kdybyste chtěli jakýmkoli způsobem přispět ke klidnému průběhu Vánoc nás tří (myšleno Boučka, Kotka a Prachaře, pozn. red.), můžete nám cokoli poslat na adresu televize Prima, bereme hmotné dary, jakékoli dary, finanční obnosy, budeme rádi, když nám zpříjemníte Vánoce – a myslíme to zcela vážně. Děkujeme,“ vyslal ve vánočním vydání Show Máme rádi Česko, kterou uvidíte v pátek večer na Primě, prosbu do kamer její moderátor Libor Bouček. Ten navíc tentokrát přišel do práce se záhadným šrámem na čele.

Náročnější Vánoce Vojty Kotka

Lehkou obavu o financování letošních Vánoc záhy vznesl i jeden z kapitánů – Vojta Kotek. „Já se na Vánoce strašně těším, nicméně leze to do peněz. Jak je vás najednou o jednoho víc v rodině. Takže kdyby náhodou, za tu sbírečku se nebudeme zlobit,“ vzpomněl ve své prosbě i na novorozeného syna Huberta. Pozornější diváci show vědí, že jestli se naplnily Kotkovy dávné plány na ušetření výdajů, malý chlapeček nejspíš  již z plných plic pomáhá vytápět chladnou domácnost.

„Těším se, že mi v rámci této naší charity nikdo nic nepošle. Tudíž si nebudu zbytečně plevelit domácnost věcmi, které nepotřebuji. Já potřebuji opravdu málo, ke štěstí potřebuji jen vítězství,“ dodal (ne)skromně Jakub Prachař a my jen s napětím můžeme očekávat, zda se i sváteční díl ponese v duchu tradic a naplní se přání kapitána červených, nebo se stane vánoční zázrak v podobě vítězství týmu Vojty Kotka.

Své znalosti o Česku si tentokrát změří herci Činoherního klubu Dalibor Gondík, Lucie Žáčková a Kryštof Bartoš v červeném týmu Jakuba Prachaře. O vánoční zázrak a vítězství v bílém týmu Vojty Kotka se pokusí Ondřej Sokol, Marek Taclík a Sandra Černodrinská.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.