Velikonoční televizní program skupiny Prima nabídne premiéry, oblíbené filmy a pohádky

Nejen na Velký pátek a Velikonoční pondělí, ale na celé čtyři dny pracovního volna si skupina Prima přichystala pro své diváky rozmanitý televizní program, z něhož si vybere každý. Těšit se můžete na celou řadu českých filmů, pohádek, premiér i slušnou porci zábavy ze zahraničí. Tady je jejich výběr:

Pohodový program na Velký pátek odstartuje na obrazovkách kanálu Prima v 7:00 rodinným filmem Rachot. Bandu zábavných a soutěživých monster vystřídá policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone), kterého ze spokojeného staromládeneckého života vytrhne maminka. Komedii Stůj, nebo maminka vystřelí! sledujte od 9:00. Úsměv na tvářích nepoleví ani s navazujícími snímky. V 11:30 dorazí na Primu Růžový partner. Steve Martin se v tomto remaku slavného bijáku představí jako nešikovný inspektor Clouseau, jenž pronásleduje odcizený obří diamant.

Ve 13:30 nastupuje Ben Stiller coby nový noční hlídač v muzeu, a zjišťuje, že jen co se za posledním návštěvníkem zaklapnou dveře, zdánlivě nehybné exponáty si začnou užívat divoké noční rejdy. Populární komedie Noc v muzeu v sobě skrývá ale více tajemství. Poznáte ve filmu Noc v muzeu například Stillerovu matku? Sám si ji do něho obsadil.

Chybět samozřejmě nebude ani česká klasika! Pohádkovou atmosféru letos v 15:40 navodí odvážný dřevorubec Nebojsa (Ján Kroner).

Čtěte také: Čím Nebojsa Ján Kroner překvapil? Při natáčení legendární pohádky se prý často bál

Po večeři dostanou v hlavním vysílacím čase slovo čerti, a to v novější české pohádce Zdeňka Trošky – Čertoviny. Pusťte si je ve 20:15 na Primě.

Sobotní večer na grilu, na stopě vraha či v ponorce

V sobotu 30. března stojí za vidění například česká detektivní komedie Rozpuštěný a vypuštěný od 14:50, na ni v 16:50 navážou svojí výřečností a pletichami Počestné paní pardubické v oblíbené historické komedii režiséra Martina Friče z roku 1944.

Sobotní večer bude na Primě zasvěcen grilovaní a již druhému kolu velké rodinné soutěžní reality show Česko na grilu. Která z deseti dvojic nepostoupí dál? Velkolepou grilovačku střídá pokračování oblíbeného pořadu České chaty snů.

Milovníky temnějších krimi případů v sobotu plně uspokojí premiéra 4. řady úspěšného seriálu Purpurové řeky na Prima KRIMI.

Na Prima COOL si pro změnu v sobotu můžete dopřát ohromně napínavé ponorkové drama Kursk.

Neděle ve znamení opravdových hvězd

V tento sváteční den jednoznačně stojí za vidění další díl z brilantně obsazeného seriálu Vytoč mého agenta od 20:15 na Primě. Komediální drama z prostředí herecké agentury tentokrát ovládnou Taťjana Medvecká a Zlata Adamovská, kteří v něm hrají samy sebe!

Televizní program na Velikonoční pondělí

Sváteční program na obrazovkách Primy slibuje i Velikonoční pondělí, které zahájí již v 8:25 rodinnou komedií Příšerky z podkroví o odvrácení invaze houževnatých zelených mimozemšťanů na Zemi. V 10:15 převezmou pomyslné otěže programu Steve Martin, John Clees a Jean Reno jako neohrožení detektivové ve filmové komedii Růžový panter 2.

Čtěte také: Maročan Jean Reno dobyl Evropu i Hollywood. Filmový svět uhranul málomluvností

A přesně v pravé poledne Vlasta Burian ve zcizené uniformě přednosty stanice rozvrátí disciplinovaný chod nádraží v jedné z nejlepších českých komedií 40. let Přednosta stanice. Komu v pátek večer uteče pohádka Čertoviny, může si ji vychutnat od 14:00 v pondělí na Primě. V pohádkové náladě vás nechá relaxovat i následující film O princezně Jasněnce a létajícím ševci, který začíná v 16:20. Věděli jste, že Helena Růžičková při natáčení této pohádky zasedla potkana a Michaele Kuklové zranili ret?

Pondělní premiéra seriálu Lež na pláži

Na pondělní večer je pak připravena premiéra nového seriálu Lež na pláži. Jeho děj vás zavede na chorvatské pláže, kde se trojice mladíků skrývá před mafiánským bossem. V hlavních rolích se představí Rozálie Prachařová, Radek Melša, Josefína Prachařová nebo Sandra Nováková.

Sdílejte článek
Štítky Velikonoce rodina komedie Marek Lambora svátek pohádka televizní pořad Velikonoční pondělí TV Prima Prima Cool Louis de Funès Gump – pes, který naučil lidi žít

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.