Velká věštba na červenec podle kartářky Helen Stanku: Lvi budou zářit, Ryby odpočívat

PRIMA HOROSKOPY S1 - AURA: Měsíční horoskop na červenec 2024

Co vás čeká v sedmém měsíci roku 2024? Kdo by měl co nejvíc odpočívat, koho čeká velký převrat v životě, kdo si užije lásku a kdo bude muset hodně pracovat? Přečtěte si předpověď na červenec pro své znamení zvěrokruhu, kterou z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Berani

Na červenec vám z tarotových karet vychází karta Luna. Ta předpovídá, že se pravděpodobně víc zaměříte na svou intuici a možná i na věci, které jsou víc spojené s vaším nitrem. Budete také zkoumat své skryté schopnosti a nápady a budete empatičtější. Každopádně by bylo dobré nevrhat se do všeho po hlavě, ale spíš si počkat, než něco uděláte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Berany.

Býci

Z tarotových karet vám na červenec vychází Devítka pohárů. To je krásná karta, která říká, že byste si mohli odpočinout. Měl by to být jakýsi mezičas, na který se můžete těšit, protože si užijete větší klid.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Býky.

Blíženci

Na červenec vám z tarotových karet vychází Pětka disků. Ta ukazuje, jako kdybyste měli strach z toho, že budete mít hluboko do kapsy, nebo že vám nějaké plány nevyjdou tak, jak mají. Případně předpovídá nějaké drobnější mrzutosti. Tato karta je ale spíš o věcech, které jsou v hlavě. Ve skutečnosti by se vám nic až tak hrozného dít nemělo.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Blížence.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Blížence.

Raci

Z tarotových karet vám na červenec vychází Devítka disků. To je krásná karta, která slibuje, že by se vám mělo dařit v materiální oblasti. Sice budete mít výdaje, ale budete mít i příjmy a měli byste to všechno ustát.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Raky.

Lvi

Na červenec vám z tarotových karet vychází karta Slunce. Ta ukazuje, že se vám bude dařit a budete zářit stejně jako sluníčko na obloze. Měli byste získat vše, po čem toužíte, nebo budete mít alespoň hodně radosti a štěstí.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Lvy.

Panny

Z tarotových karet vám na červenec vychází Šestka pohárů. To je karta, která člověka stále někam navrací. Můžete vzpomínat, jaké kdysi byly dovolené, jaká by dovolená mohla být teď a jak byste si představovali, že by měla ideálně vypadat. Často se pak stává, že se člověk příliš zasní a má hlavu v oblacích. Bylo by dobré zůstat nohama na zemi.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Panny.

Váhy

Na červenec vám z tarotových karet vychází Císařovna. To je karta, která ukazuje na vše, co je spojeno s ženskou energií, plodností, láskou, starostí o druhé lidi. Nejspíš tedy budete v červenci pečovat o svou rodinu. Také se budete věnovat soukromým záležitostem a možná si i odpočinete.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Váhy.

Štíři

Z tarotových karet vám na červenec vychází karta Poustevníka. Ta říká, že možná budete cítit potřebu si trochu odpočinout od hlučnější společnosti. Budete chtít být sami se sebou, se svými myšlenkami. Jako kdybyste si chtěli dopřát duševní detox.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Štíry.

Střelci

Na červenec vám z tarotových karet vychází karta Smrt. Neděste se, nejde o smrt jako takovou. Spíš jde o nějakou změnu, transformaci. Budete se zbavovat všeho starého, všeho, co nepotřebujete, co už nefunguje. Něco se ukončí a naopak něco nového začne. Každopádně by mělo jít o velmi ozdravný proces a vy vstoupíte do nové etapy.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Střelce.

Kozorozi

Z tarotových karet vám na červenec vychází Rytíř pohárů. To je karta, která říká, že kolem sebe budete v tomto měsíci mít příjemnou společnost. Možná budete flirtovat nebo najdete spřízněnou duši, někoho, s kým vám bude dobře. Jako kdybyste si měli nebo mohli splnit nějaké své přání.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Kozorohy.

Vodnáři

Na červenec vám z tarotových karet vychází Čtyřka holí, což je velmi pracovitá karta a předpovídá, že se nejspíš nezastavíte. Budete mít tolik práce, že nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Ale také se vám bude dařit. Čtyřka holí je příznivá karta i z hlediska vztahů, protože se pořád něco děje. Představuje spoluprožívání, když spolu pořád něco děláte a tvoříte, máte si o čem povídat, a to vás nabíjí.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Vodnáře.

Ryby

Z tarotových karet vám na červenec vychází Čtyřka mečů. To je karta, která ukazuje klid. Říká, že přichází období, kdy byste měli nabrat sílu a odpočinout si. Teď není čas se s někým dohadovat a být ve sporu. Potřebujete si odpočinout, abyste zjistili, jak dál, a zvážili další kroky, které uděláte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Ryby.

Jaký bude tento týden?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 7. 2024

Nezajímejte se o to, zda získáte více. Soustřeďte se na to, co už máte, Berani. Pracujte s tím, co ve vás rezonuje. Instinktivně víte, co funguje a co ne. Neztrácejte čas nesmyslnými záležitostmi. Zaměřte se na priority. Čím vyrovnanější a stabilnější budou dnes vaše emoce, tím více prosperity přijde do vašeho života.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.