Astročlánky

31. března 2022 05:49

Anna Kopečková

Velká věštba na duben pro Kozorohy: Co vám předpovídají karty a runy?

Co čeká Kozorohy ve čtvrtém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na duben vám z tarotových karet vychází karta Císař. Důležité pro vás bude, abyste si během tohoto měsíce uhlídali, co máte, svůj majetek, postavení i prestiž. Budete se také muset umět správně rozhodovat a být zodpovědní. Když už vám bude něco svěřeno, měli byste se o to velmi dobře starat.

Co říkají mariášové karty?

Hned během první dubnové dekády se může objevit nějaká menší nepříjemnost, například ve formě pokuty. Buďte tedy opatrní, mohlo by se vám to prodražit. Jinak byste na tom po finanční stránce měli být dobře, dokonce byste si mohli ještě vydělat něco navíc. Nezadaní si mohou během dubna začít psát s někým novým a mohla by z toho sice pomalu a nenápadně, ale zcela jistě vyrůst láska. Ti, kteří jsou zadaní, se dostanou mezi nové lidi, což přinese určité osvěžení vztahu a velmi mu to prospěje.

Někdo vás také během dubna požádá o radu a vy se toho zhostíte, jak nejlépe dovedete. Přinese vám to uspokojení a zároveň budete vědět, že si vás lidé váží a že to, co řeknete, má svou váhu.

Tip kartářky na duben: Různé bylinky se používají nejen v lidovém léčitelství, ale i v magii. Takovou bylinkou, která dokáže podpořit lásku a je zároveň afrodiziakem, je majoránka. Když z ní uděláte například čaj, dokáže navodit toužebné stavy. A když uvidíte odkvétající pampelišku a bude čistě náhodou úplněk, foukněte do jejího chmýří a myslete na někoho, komu chcete poslat svůj milostný vzkaz.

Vaše runa na duben: Urox

Urox je runa síly a zdraví. Říká vám, abyste se nenechali okrádat a hlídali si, co je vaše. Pak si dokážete vychutnat plody své práce.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)

Další věštby na duben najdete zde:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.