Veronika Žilková na dovolené potvrdila vztah s Holomáčem. Opět kopla do Stropnického

Veronika Žilková má v poslední době více než jeden důvod k radosti. Nejenže opět provdala svou dceru Agátu Hanychovou, ale v posledním roce našla novou lásku i ve svém vlastním životě. Po měsících zapírání a mlžení se nyní konečně rozhodla přiznat, že s Josefem Holomáčem randí.

„Nežiju novou etapu s novým partnerem. Mám velmi dobrého kamaráda, kterého znám půl roku a který dostal nálepku partner. Chodíme spolu do společnosti, byla jsem s ním na dovolené, ale žádného oficiálního partnera nemám, protože jsem vdaná,“ vysvětlila Veronika Žilková loni v únoru. Tehdy už bylo známo, že se oba měli romanticky čistě náhodou setkat při venčení psů a Josef Holomáč zároveň procházel rozvodem s manželkou, tedy něčím, s čím měla Žilková čerstvou osobní zkušenost.

Její odmítavý postoj k tomu, že po rozvodu opět aktivně randí, přetrvával i loni v létě. „Stále jsem s Pepou kamarádi. Je rozvedený a já jsem pořád ještě ve fázi soudu,“ řekla Žilková v pořadu 30+ Otázek. „Pepa je v řadě, čeká jako správný ctitel. Takže až budu volná, musím jít na první rande s ním. A pak uvidím,“ dodala herečka. Možná tehdy oba mlžili, aby neuškodili svým rozvodovým řízením, možná chtěli opravdu ctít manželský svazek toho druhého. Anebo to celé byla jen nějaká hra.

Jen pár dní po zveřejnění zmíněného letního rozhovoru však soud Veroniku Žilkovou a Martina Stropnického po nemalé právní bitvě oficiálně rozvedl. A nově volná herečka si ihned začala užívat života, byť pozornost jejímu soukromí na podzim z velké části vzala dcera Agáta Hanychová a její rozchod s Jaromírem Soukupem. Ukázat se s Josefem Holomáčem veřejně jako se svým partnerem tak našla odvahu až nyní, kdy spolu pár tráví společnou dovolenou na ostrově Fuerteventura.

„Seberte odvahu začít znovu randit. Po 18 letech života s prolhaným politikem to nešlo snadno, ale pokud se najde někdo, kdo o vašich dětech řekne, že jsou skvělé, o vaší sporné postavě řekne, že je dokonalá a tleská vám z první řady, když pracujete… jdete do toho,“ vyznala u společného snímku od moře Veronika v novém roce lásku Josefu Holomáčovi, aniž by opomněla vyslat kopanec směrem ke svému exmanželovi, kterého tu a tam veřejně zkritizuje. „Prohry už známe, a tak se radosti nebraňme. Protože nikdo nevíme, jak dlouhá svíčka nám ještě hoří,“ uzavřela herečka.

Veronika Žilková se loni v červnu po dlouhých sporech opět stala svobodnou paní:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.