Celebrity

27. září 2024 13:20

Vanesa Havlíková

Babi Ivanky Trumpové slaví 98 let. Jsem vděčná za každý okamžik, napsala vnučka k fotce

Dcera bývalého amerického prezidenta Ivanka Trumpová (42) společně s rodinou uspořádala v Americe babičce Marii Zelníčkové narozeninovou oslavu. I přesto, že svou maminku Ivana před dvěma lety navždy ztratila, její babička i ve svých 98 letech stále hýří úsměvem a dobrou náladou.

Rodačka ze Zlína, jejíž dcera Ivana byla první manželkou Donalda Trumpa (78), oslavila neuvěřitelné 98. narozeniny. Přestože už několik let žije u svých vnoučat v Miami na Floridě, k České republice bude mít vždy blízko. Dle fotografie, kterou sdílela její vnučka na sociálních sítích, se zdá, že se Marii i v tak vysokém věku stále po zdravotní stránce daří.

Čtěte také: Babi Ivanky Trumpové oslavila 97 let. Stále nás drtí v hrách, píše dojatá vnučka

Vzácné chvíle

„Dnes jsme oslavili babiččiny 98. narozeniny! Její příběhy a šťastná duše přináší do našich životů tolik světla,“ rozepsala se vnučka Ivanka na svém profilu na Instagramu. „Jsem hluboce vděčná za každý okamžik, který spolu sdílíme, a také za Rusu, babiččinu skvělou ošetřovatelku, která se o ni stará jako o svou vlastní a stala se součástí naší rodiny!“ dodala Ivanka Trump a přiložila snímek z narozeninové oslavy a dále i pár dalších archivních fotografií.

Oslava se samozřejmě neobešla ani bez dalších členů rodiny. Nechyběl manžel a podnikatel Jared Kushner (43), děti Arrabella, Joseph, Theodore a zmiňovaná ošetřovatelka, která rodině v poslední době s péčí o babičku velmi pomáhá.

Ze snímků je patrné, že si celá rodina společného času s babičkou velmi váží. I Marie Zelníčková v minulosti potvrdila, že má se svou vnučkou vskutku krásný vztah.  „Stará Ivana mě na víkend předá třeba Ivance, to je zlatý člověk a moc pěkně o mě pečuje. Taky její muž je strašně hodný, celá jeho rodina. Jsou to Židé, velcí boháči, ale moc skromní,“ uvedla Zelníčková v rozhovoru pro MF DNES v roce 2017.

Podívejte se na reportáž, v které rodačka ze Zlína vzpomíná na Ivanu Trumpovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 10. 2024

Dnes se vám může podařit mnoho věcí. Energie je velmi intenzivní. Dávejte si pozor na manipulaci s druhými. Nikdo nemá rád, když mu někdo rozkazuje, a proto buďte taktní. Snažte se nedávat najevo své nadřazené znalosti. Lidé vám to budou mít za zlé, i když máte dobré úmysly (a máte pravdu).

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.