7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 19. prosince? Plný zázraků

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 19. prosince 2022.

Denní průvodce na týden od 19. prosince pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 19. prosince

Hektický den, bude toho na nás moc. Všechno chceme zvládnout na jedničku – pracovní i domácí povinnosti, které s sebou nese předvánoční období. Navíc můžeme mít tendenci si za každou cenu prosazovat svoji pravdu. Vyhněte se manipulaci s druhými, vyhněte se vypjatým emocím, ať Vánoce neproležíte v peřinách. Jsme totiž náchylní kvůli psychickému vyčerpání onemocnět.

Úterý 20. prosince

V 15:33 hod. se dobroděj astrologického nebe planeta Jupiter vrací zpět do znamení Berana a začne držet palce všem ohnivcům zvěrokruhu a nadlehčovat osud vzdušným znamením. Zejména zrozenci znamení Berana by měli využít všech příležitostí, které jim Jupiter bude nabízet až do 16. května roku 2023. Znovu se jim vrátí touha bojovat o své vlastní štěstí, svá práva a své nezpochybnitelné místo na slunci. Znovu se ocitnou na startovní čáře, mohou zkusit své štěstí i v záležitostech, které považovali za prohrané.

Středa 21. prosince

Dnes pozdě večer vstupuje Slunce do znamení Kozoroha a my opět prožijeme zázrak zimního slunovratu, návratu ke světlu, které vítězí nad tmou. Kozoroh je ze všech nejpraktičtější a nejpohotovější. Ocitnete-li se v nouzi, jen Kozoroh vám dokáže poskytnout doopravdy účinnou pomoc – praktickou radou či rychlým činem. Disciplína je jeho přirozeným kladem. Dobře zná cenu úspěchu, ví, že cesta ke štěstí je dlážděná potem a krví. A jenom on ji dokáže absolvovat bez ztráty kytičky. Kousek této energie propůjčí skoro na jeden měsíc nám všem.

Čtvrtek 22 prosince

Dnešek přeje komunikaci, přeje i předvánočním setkáváním a milým přáním. Co dnes vyslovíme, bude mít tendenci se splnit.

Pátek 23. prosince

Před námi jsou vánoční svátky, které odstartuje poslední letošní novoluní v Kozorohu. Toto novoluní nás všechny nutí ukončit všechny resty z minula, myslet trochu víc na finance, vhodně si uložit úspory a zaměřit se na kariéru. Uzavřeme minulost a s čistým štítem začneme vyhlížet dny příští.

  • Zdraví: Buďte opatrní hlavně na kolena, klouby, páteř a páteřní svalstvo, kosti, šlachy a vazivo. Vhodné je pečovat o svou pleť.
  • Díky novoluní bude letos prosincové noční nebe obzvláště temné a umožní nám skvělé pozorování hvězd. Dnes v noci můžete jasně spatřit tzv. zimní šestiúhelník, který tvoří nejkrásnější hvězdy prosincového nebe – Rigel, Aldebaran, Capella, Pollux, Procyon a nejjasnější hvězda naší noční oblohy Sírius.

Sobota 24. prosince

Krásný a veselý Štědrý den je před námi. Slunce, Luna, Merkur, Venuše a Pluto jsou v Kozorohu pod příznivým vlivem planety Neptun. Hvězdné nebe otevře svou náruč všem a vyslyší všechna vaše upřímná přání. Mohou se dít i zázraky. Díky vynikající intuici dokážeme nahlédnout do své budoucnosti.

  • Narození Ježíše Krista provázela Betlémská hvězda. O jaký úkaz se však přesně jednalo, není dodnes známo. Existuje řada teorií, kterými si astrologové minulosti i současnosti vysvětlují, co se vlastně tenkrát odehrálo.
  • Byla meteorem, kometou, nebo supernovou? Anebo šlo o sérii astronomických jevů, jakými jsou například konjunkce Jupitera se Saturnem nebo Venuší, ke kterým opakovaně došlo v letech sedm až dva před naším letopočtem, tedy blízko doby, kam klademe Ježíšovo narození? S vědeckou určitostí nelze potvrdit žádnou z teorií, co ale tvrdit můžeme je, že nebeské znamení známé jako Betlémská hvězda je symbolem zvěstujícím „zázračnou“ časovou změnu, která se ve velkém udála na počátku našeho letopočtu a v malém se opakuje každý rok právě v období Vánoc.

Neděle 25. prosince

Kouzlo Vánoc pokračuje i na Boží hod vánoční. Čekejte opravdu zázraky, smíření nesmiřitelných, lásku bližních. Buďte laskaví k sobě i druhým.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Ve tomto týdnu dokážete lépe vycházet s lidmi a případné nesnáze se dají řešit domluvou, kompromisem, ochotou, taktností a laskavostí. Nesmutněte po někom, kdo s vámi nemůže nebo nechce být. Podělte se o své pocity a zážitky, které považujete za důležité. Ať už je sdělíte širší veřejnosti či jen v blízkosti někoho, komu důvěřujete, uleví se vám. Velmi výrazně vnímáte vyzařující magnetismus svůj i druhých. Tak neváhejte a oslovte někoho, kdo je vám svým nábojem sympatický.

AURU na prosinec podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.