7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 19. prosince? Plný zázraků

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 19. prosince 2022.

Denní průvodce na týden od 19. prosince pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 19. prosince

Hektický den, bude toho na nás moc. Všechno chceme zvládnout na jedničku – pracovní i domácí povinnosti, které s sebou nese předvánoční období. Navíc můžeme mít tendenci si za každou cenu prosazovat svoji pravdu. Vyhněte se manipulaci s druhými, vyhněte se vypjatým emocím, ať Vánoce neproležíte v peřinách. Jsme totiž náchylní kvůli psychickému vyčerpání onemocnět.

Úterý 20. prosince

V 15:33 hod. se dobroděj astrologického nebe planeta Jupiter vrací zpět do znamení Berana a začne držet palce všem ohnivcům zvěrokruhu a nadlehčovat osud vzdušným znamením. Zejména zrozenci znamení Berana by měli využít všech příležitostí, které jim Jupiter bude nabízet až do 16. května roku 2023. Znovu se jim vrátí touha bojovat o své vlastní štěstí, svá práva a své nezpochybnitelné místo na slunci. Znovu se ocitnou na startovní čáře, mohou zkusit své štěstí i v záležitostech, které považovali za prohrané.

Středa 21. prosince

Dnes pozdě večer vstupuje Slunce do znamení Kozoroha a my opět prožijeme zázrak zimního slunovratu, návratu ke světlu, které vítězí nad tmou. Kozoroh je ze všech nejpraktičtější a nejpohotovější. Ocitnete-li se v nouzi, jen Kozoroh vám dokáže poskytnout doopravdy účinnou pomoc – praktickou radou či rychlým činem. Disciplína je jeho přirozeným kladem. Dobře zná cenu úspěchu, ví, že cesta ke štěstí je dlážděná potem a krví. A jenom on ji dokáže absolvovat bez ztráty kytičky. Kousek této energie propůjčí skoro na jeden měsíc nám všem.

Čtvrtek 22 prosince

Dnešek přeje komunikaci, přeje i předvánočním setkáváním a milým přáním. Co dnes vyslovíme, bude mít tendenci se splnit.

Pátek 23. prosince

Před námi jsou vánoční svátky, které odstartuje poslední letošní novoluní v Kozorohu. Toto novoluní nás všechny nutí ukončit všechny resty z minula, myslet trochu víc na finance, vhodně si uložit úspory a zaměřit se na kariéru. Uzavřeme minulost a s čistým štítem začneme vyhlížet dny příští.

  • Zdraví: Buďte opatrní hlavně na kolena, klouby, páteř a páteřní svalstvo, kosti, šlachy a vazivo. Vhodné je pečovat o svou pleť.
  • Díky novoluní bude letos prosincové noční nebe obzvláště temné a umožní nám skvělé pozorování hvězd. Dnes v noci můžete jasně spatřit tzv. zimní šestiúhelník, který tvoří nejkrásnější hvězdy prosincového nebe – Rigel, Aldebaran, Capella, Pollux, Procyon a nejjasnější hvězda naší noční oblohy Sírius.

Sobota 24. prosince

Krásný a veselý Štědrý den je před námi. Slunce, Luna, Merkur, Venuše a Pluto jsou v Kozorohu pod příznivým vlivem planety Neptun. Hvězdné nebe otevře svou náruč všem a vyslyší všechna vaše upřímná přání. Mohou se dít i zázraky. Díky vynikající intuici dokážeme nahlédnout do své budoucnosti.

  • Narození Ježíše Krista provázela Betlémská hvězda. O jaký úkaz se však přesně jednalo, není dodnes známo. Existuje řada teorií, kterými si astrologové minulosti i současnosti vysvětlují, co se vlastně tenkrát odehrálo.
  • Byla meteorem, kometou, nebo supernovou? Anebo šlo o sérii astronomických jevů, jakými jsou například konjunkce Jupitera se Saturnem nebo Venuší, ke kterým opakovaně došlo v letech sedm až dva před naším letopočtem, tedy blízko doby, kam klademe Ježíšovo narození? S vědeckou určitostí nelze potvrdit žádnou z teorií, co ale tvrdit můžeme je, že nebeské znamení známé jako Betlémská hvězda je symbolem zvěstujícím „zázračnou“ časovou změnu, která se ve velkém udála na počátku našeho letopočtu a v malém se opakuje každý rok právě v období Vánoc.

Neděle 25. prosince

Kouzlo Vánoc pokračuje i na Boží hod vánoční. Čekejte opravdu zázraky, smíření nesmiřitelných, lásku bližních. Buďte laskaví k sobě i druhým.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Ve tomto týdnu dokážete lépe vycházet s lidmi a případné nesnáze se dají řešit domluvou, kompromisem, ochotou, taktností a laskavostí. Nesmutněte po někom, kdo s vámi nemůže nebo nechce být. Podělte se o své pocity a zážitky, které považujete za důležité. Ať už je sdělíte širší veřejnosti či jen v blízkosti někoho, komu důvěřujete, uleví se vám. Velmi výrazně vnímáte vyzařující magnetismus svůj i druhých. Tak neváhejte a oslovte někoho, kdo je vám svým nábojem sympatický.

AURU na prosinec podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.