Celebrity

14. září 2024 14:05

Tomáš Durčák

Charlotte Štiková se bude vdávat. Otec ji ale k oltáři nepovede, zetě dokonce nezná

Charlotte Štiková o současném životě

Během příštího týdne čeká český showbyznys poměrně sledovaná svatba. Ne snad proto, že se vdává někdo enormně slavný, ale jelikož jde o svatbu velmi překvapivou a zároveň netradiční. Charlotte Štiková totiž po třech měsících řekne „ano“ partnerovi Martinovi. Její otec Michal Štika na veselce kvůli rodinným sporům raději být nechce. Nyní přiznal, že budoucího zetě ještě osobně ani nepotkal.

Třaskavá svatba na obzoru

Rodina Štikova už řadu let neomylně plní titulky médií svými skandály, spory i mnohdy neuváženými slovy na adresu sebe samých. Nyní se nepochybně blíží další na peprná slova velmi plodné období. Charlotte Štiková, o níž se ještě nedávno hovořilo ve spojení s drogami, se totiž rozhodla vdát. A to za nikoho jiného než svého relativně neznámého partnera Martina, kterého zná teprve od července.

Martin se v létě na Karlovarském filmovém festivalu redaktorům Prima Ženy představil jako trenér, který mimo jiné připravoval zpěváka Martina Kociána na zápas v Clash of the Stars. A právě on měl po relativně krátké známosti Charlotte požádat o ruku, s čímž souhlasila. Pár nyní podle všeho žije v Havířově a žádné stěhování do Prahy v plánu není. Že půjde o třaskavou svatbu, naznačuje hned několik věcí.

Charlotte si bere bývalého vězně

K oltáři by Charlotte měla dovést matka Monika Binias, proti níž se zasnoubená dcera ještě v červenci jasně vyhradila. „Vysilují mě její reakce a všechny nesmysly, co vykládá. Nejsem s ní v naprosto žádném kontaktu. Naposledy jsme se viděly v zimě. Z její strany je to faleš. Hlavní roli u ní hrají peníze. Má ráda jen sama sebe,“ řekla v letním rozhovoru pro Prima Ženy Charlotte o své matce.

Jejich vztah se však zřejmě následně dostal do nějaké únosné roviny, Monika nám dokonce potvrdila, že nastávajícího zetě a snoubence své dcery již poznala. „Přišla jsem s ním do nějaké komunikace a přišel mi jako férový člověk, který to má v hlavě srovnané. Přijde mi, že se nechce zviditelnit a myslím, že se opravdu zamiloval. A přijde mi, že se zamilovala i Charlotte,“ zhodnotila Binias, která však přiznala, že skutečně někoho za tak krátkou dobu poznat zkrátka nejde.

A měla pravdu, jelikož následně vyšlo najevo, že Martin rozhodně není žádný svatoušek, v roce 2016 po něm pátrala policie. Měl totiž opustit nemocnici, kam jej vězeňská služba převezla jakožto vězně odpykávajícího si trest. Charlotte však zřejmě o svém nastávajícím toto všechno ví, plánuje s ním ostatně i potomka.

Otec Michal se na svatbu těšil, nyní radši nedorazí

Kdo však na chystanou veselku nedorazí dle svých slov určitě, je otec Charlotte Michal Štika. Ten nyní překvapil sdělením, že se tam rozhodně nechystá, jelikož by to pravděpodobně skončilo nějakým nepěkným konfliktem. A pak mu dcera svého nastávajícího dokonce ještě nepředstavila. „Monika je teď taková, že vyvolává konflikty a útočí na celou naši rodinu – od Ornelly po moji mámu. A dělá psychický nátlak, takže určitě by tam došlo k nějakému konfliktu,“ uvedl Michal pro ŽivotvČesku.cz jako jeden z hlavních důvodů svou exmanželku Moniku Binias. Před pár měsíci přitom pro Prima Ženy tvrdil, že na svatbu je pozvaný, půjde a vztah schvaluje. Možná tehdy předpokládal, že do veselky Martina bude mít možnost osobně poznat.

Tím druhým má být fakt, že se Charlotte ani neobtěžovala tátovi jeho budoucího zetě představit. „Já pána neznám, ještě jsem se s ním neviděl. Když jsem si já bral Moniku, pozval jsem její rodiče do luxusní restaurace, několikrát jsme se viděli. Její rodiče se sešli s mými rodiči, byli jsme společně na Šumavě a prostě jsme se všichni znali ještě před svatbou. A tady jsem pána ještě neviděl, přijde mi to zvláštní,“ popsal zklamaně Štika, který dceři přeje ve sňatku jen to dobré, ale svou účast za současné situace zcela odmítá.

Nevěstě absence táty zřejmě velký den vůbec nezkazí

A je vlastně možné, že to nevěstě příliš vadit nebude. V jednom ze svých vyjádření na adresu příbuzných totiž v květnu počastovala nepěknými slovy právě i svého otce. „S tátou v kontaktu taky nejsem. Tam je největší paradox, že všichni říkají, jak tatínek musí být hodný, že je to takový Méďa Béďa, ale zdání klame. Ten mě zklamal na plné čáře. Naprosto nepochopím tohle chování, je to jako kdybych ho celý život neznala. Je to pro mě cizí člověk a s ním se začít bavit chuť rozhodně nemám. Vůbec,“ řekla tehdy Charlotte rázně.

„Zjistila jsem, že o mě vykládá šílenosti. Mám to potvrzené i od Orny [sestry Ornelly, pozn. red.]. Říká cizím lidem takové šílenosti… i kdyby to byla pravda, což není, tak se tyhle věci neříkají. Tohle normální rodič o svém dítěti nikdy neřekne. Beru ho jako cizího člověka, vůbec ho nechci vidět. Pro mě je nepochopitelné, že tam není žádný předešlý rozpor,“ dodala tehdy.

Charlotte Štiková letos v létě na KVIFF poskytla pro Prima Ženy rozhovor:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.