Astročlánky

5. července 2023 06:30

Eliška Reiglová

Jak znamení snáší vedra: Býci se cpou zmrzlinou, Váhy nadšením nezavřou pusu

Letní prázdniny jsou tady. Pro někoho je léto díky horkým a slunečným dnům krásným obdobím, někdo se naopak těší, až s podzimem opadají první listy ze stromů a ochladí se. Jak jednotlivá znamení vedra snášejí?

Beran

Berany není zrovna dvakrát složité podráždit, když se jim něco nelíbí, tak se podle toho také chovají. Ve vedrech, která nesnáší zrovna nejlépe, proto není radno se s nimi zbytečně pouštět do konfliktů. Pokud chcete mít klid, zapněte jim větrák a doufejte v nejlepší. Právě před ním mají největší šanci léto přežít, aniž by si stěžovali na tropy a nechali si jimi kazit náladu.

Býk

Býci nepatří mezi znamení, která léto vyloženě nenávidí. Ve vysokých teplotách zkrátka normálně pokračují ve svých každodenních činnostech, jen to dělají se zmrzlinou v ruce. Zásoby všemožných nanuků a zmrzlinových dortů mají v mrazáku většinou ještě před příchodem léta. Ke spokojenosti jim stačí vědomí, že si pro ledovou dobrotu mohou sáhnout kdykoliv, kdy se jim zamane.

Blíženci

Až na předem naplánované výlety k vodě či na osvěžující drink si Blíženci na letní pobývání venku příliš nepotrpí. Doma s větrákem či klimatizací jim je zkrátka lépe než pod přímým zářením slunečních paprsků. Zatímco ostatní do podzimu vcházejí s krásným opálením, Blíženci po létě stráveném doma a často i s telefonem v ruce, jsou bledí jako stěna.

Rak

Léto bez společnosti přátel a rodiny si Raci neumějí představit. Když nejsou zváni na dostatečné množství grilovaček, tak je raději sami uspořádají, než aby se nudili. Přestože leckdo v létě moc velkou chuť k jídlu nemá, lidé narození v tomto znamení by dokázali pochutiny z grilu konzumovat od června do září. Horko snášejí lépe s propečeným kouskem masa na talíři a s blízkými po boku.

Lev

Ve vedrech se Lvi cítí jako ryby ve vodě. Není znamení, které by tropické teploty milovalo víc. Pokud se zpotí, nevypadají odpudivě, dokonce snad jako by ještě zářili. Než aby se schovávali ve stínu, s radostí se vystaví slunečním paprskům. Jsou schopni se cítit sexy i ve chvílích, kdy se jiní lidé snaží kompletně neroztéct. Větráky ani jiné pomůcky k osvěžení vlastně vůbec nepotřebují.

Panna

Panny neobtěžují vysoké teploty jako takové, ale spíš fakt, že o vedrech nikdo nezavře pusu. Někdo jim neustále vykládá, jak je takové počasí super, nebo naopak příšerné. Ony to poslouchat nechtějí, žádné počasí pro ně není důvod ke stěžování či změnám plánů. Jsou otrávené jednoduše jen z toho, že o horku musí pořád něco poslouchat.

Váhy

Pokud existuje někdo, kdo má potenciál štvát Panny, jsou to právě Váhy. Ty se celou zimu těšily na vysoké teploty, jaro pro ně nebylo dostatečně uspokojující a v létě, jakmile se objeví první třicítky, Váhy nemohou mluvit o ničem jiném. Z tohoto počasí jsou nadšené, neuvědomují si ale, že by mohly konverzaci stočit i jinam. Užívají si vše, co jim léto nabízí.

Štír

Štíři pociťují obrovskou frustraci, pokud mají pocit, že venku je na ně moc horko. Nejraději by pak celý den strávili nazí v posteli a vyhnuli se všemu, co mají nasmlouvané. Jediná aktivita, na kterou by je užilo, by se odehrávala právě v posteli. Jak jinak koneckonců frustraci neškodně vybít...

Střelec

Střelci rádi cestují a mohou toho snadno využít. Pokud budou mít v létě vysokých teplot po krk, jednoduše si koupí letenku někam, kde je o něco chladněji. Nemusí se nutně vypravit někam, kde budou nutné zimní bundy, ale rozhodně si užijí větší dobrodružství s vědomím, že jim nehrozí úpal či spálení.

Kozoroh

Kozorozi jsou cílevědomí a ví, že i v létě je nutné plnit své povinnosti naplno. Proto, ať je jim horko jakkoliv nepříjemné a cítí se nekomfortně, ignorují to. Sem tam si polijí hlavu vodou nebo si vyvětrají, ale jinak se snaží absolutně přecházet jakékoliv negativní emoce, které v nich vedro vyvolává.

Vodnář

Dokonale naplánovaný diář je v podstatě povinnou výbavou Vodnářů. V létě poctivě sledují předpovědi počasí a na volné dny si plánují tomu odpovídající aktivity s rodinou či přáteli. Na horké dny mají připravenou tašku s plavkami a osuškou, aby se mohli vydat k vodě, na deštivé zase deskové hry. S každým letním počasím se umí vypořádat.

Ryby

Nezkoušejte Ryby přemlouvat k čemukoliv jinému, než co si samy zamanou. V létě se cítí otráveně, mají pocit, že je vše proti nim, roztékají se i pod větrákem, a když už je přimějete, aby si s vámi vyšly ven, nepřestanou mluvit o tom, že lépe by jim bylo doma. Vedra snáší nejhůř ze všech znamení a máloco je v takovém počasí uspokojí.

Jaký bude tento týden podle výkladu karet Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.