Velká věštba na duben pro Ryby: Co vám předpovídají karty a runy?

Co čeká Ryby ve čtvrtém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na duben vychází Dvojka mečů, která předpovídá, že si budete hlídat své hranice, kam koho pustíte a kam už ne. A díky tomu, že protivník pozná vaši sílu, dá si dobrý pozor, co si vůči vám může nebo nemůže dovolit.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce budete ještě řešit věci, které souvisí s pracovními povinnostmi, smlouvami, starými resty. Také budete středem pozornosti, budou se na vás lepit různí lidé a lichotit vám. A bude záležet jen na vás, kam až to necháte dojít.

Druhá dekáda už se bude týkat hlavně vaší rodiny a blízkých lidí. Na povrch by mohly vyplavat nějaké starší věci, konflikty. Snažte se do toho nedávat moc energie a nechat být to, co bylo. Žijte raději tady a teď.

Během třetí dekády byste si už mohli užívat to, co jste během měsíce dokázali zvládnout. Ti, kteří začátkem měsíce neřešili věci spojené s prací, to čeká na konci měsíce. Nemusíte se toho ale bát, protože karty vám slibují spíše to lepší z hlediska jistot, financí a také ocenění v práci.

Tip kartářky na duben: Když se dívka cítí sama, měla by si zasadit zemědým, který jí přivede milého. Je to neskutečně silná čarovná bylinka, a když jí vykouříte své obydlí, zmizí z něj staré a negativní energie.

Vaše runa na duben: Laguz

Laguz je runa intuice. Pokud se jí budete řídit, bezpečně vás provede celým tímto měsícem.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)

Další věštby na duben najdete zde:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.