Velká věštba na duben pro Vodnáře: Co vám předpovídají karty a runy?

Co čeká Vodnáře ve čtvrtém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na duben vám z tarotových karet vychází krásná karta Císařovna, podle které se nejspíš vše v tomto měsíci bude točit kolem rodiny. Císařovna je o ženské síle, o síle matky přírody, která se probouzí, o bohyni, která dává bezpečný domov lidem kolem sebe. Také je nenápadným krkem, který otáčí Císařovou hlavou. Stejně nenápadně můžete vy ovlivnit něco, na čem vám bude záležet. A pravděpodobně budete mít velmi zajímavé nápady.

Co říkají mariášové karty?

Celý dubem vypadá celkem slibně, pokud si odmyslíte zprávy o potížích lidí, kteří jsou mimo váš dosah, ale na kterých vám může záležet. Čekají vás ale také příznivé zprávy, na které se můžete zaměřit doma. Koncem první dekády může přijít i velké překvapení v podobě pracovní nabídky, která vám pomůže vylepšit rozpočet.

Ve druhé dekádě pravděpodobně podniknete cesty spojené s vaší rodinou nebo přáteli.

Třetí dekáda vám bude přát hlavně z hlediska komunikace a cestování, což vám přinese radost. Jen koncem měsíce by mohl přijít nějaký nečekaný výdaj.

Tip kartářky na duben: Je jaro, příroda se probouzí a bylinkou opředenou kouzly je například jetel, který vás dokáže uchránit před uhranutím. A když najdete čtyřlístek a dáte si ho do boty, měl by vás přivést k někomu, kdo vás má rád.

Vaše runa na duben: Ehwaz

Runa Ehwaz se týká hodně lásky a spřízněných duší. Dokáže věci urychlit, představuje pohyb, porozumění v lásce a vzájemnou oddanost.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)

Další věštby na duben najdete zde:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.