Celebrity

30. ledna 2023 11:30

Josef Šťastna

Za prezidenta se už nebudeme stydět! Slavní Češi emotivně pogratulovali Pavlovi

Pavel poděkoval za podporu svým soupeřům z prvního kola

Generál Petr Pavel (61) se při svém vítězném tažení na Pražský hrad mohl opřít o obrovskou přízeň umělců. Poslanec a šéf hnutí ANO Andrej Babiš (68) slavné podporovatele počítal na jednotky. Podívejte se, jak herci, zpěváci či sportovci slavili s novým prezidentem České republiky.

Agáta Hanychová, Josef Váňa, Ivan Vyskočil, Roman Skamene... To jsou vlivní Češi, kteří se netajili tím, že by na Hradě rádi viděli Andreje Babiše. Nutno podotknout, že prohru svého kandidáta berou se ctí a jejich výroky svědčí o tom, že se rychle smířili s tím, že prezidentem bude Petr Pavel. Ten si během víkendu naplno vychutnal triumf a spolu s ním stovky vlivných Čechů i Slováků.

VIDEO: Podívejte se, jak Andrej Babiš selhal na základní škole!

Mezi nejvýznamnější gratulanty patřila slovenská prezidentka Zuzana Čaputová, která v sobotu večer dorazila do Prahy, aby mohla Pavlovi osobně potřást rukou. Ve Forum Karlín, kde měl Pavel svůj štáb, panovala v sobotu večer výtečná nálada. Slavní Češi věří, že na Hrad se dostal slušný člověk, který bude ctít své zásady a dodrží předvolební sliby.

Nemělo by vám ujít: Podívejte se, jaké klenoty vynesla Paní Pavlová. Jaké poselství brož nese?

Nebudu se stydět za prezidenta, shrnula pocity celebrit režisérka

„Měsíc jsem žila ve stresu, protože já už se po těch 20 letech nechci stydět za svého prezidenta. A teď už se stydět nebudu muset,“ vysvětlila emotivně režisérka Olga Sommerová pro deník Blesk. „Jsem po dlouhé době šťastný. Už jsem se dvakrát pokoušel podpořit volbu neúspěšného prezidentského kandidáta a tentokrát se to do třetice povedlo,“ doplnil ji Zdeněk Svěrák. „Petr Pavel splňuje všechny moje představy o tom, jak by slušný a dobře fungující prezident v této nejisté době měl vypadat,“ popsal své pocity bývalý skvělý hokejista Jiří Hrdina.

S Hrdinou souhlasí také další skvělý hokejista, Tomáš Plekanec vzal k novému prezidentovi na spontánní večírek i dobře naladěnou manželku Lucii. Obrovskou radost z toho, že generál Pavel přesvědčivě porazil poslance Babiše, naplno projevili také Jiří Mádl, Jitka Čvančarová, Daniela Kolářová, Taťána Kuchařová, Michal Horáček, Zlata Adamovská, Petr Štěpánek, Jaroslav Uhlíř, Janek Ledecký, Ondřej Pavelka, Pavel Pafko, Jan Pirk, Jan Tuna, Honza Dědek, Václav Marhoul, Anna Slováčková, Milan Šteindler, Dana Morávková či Martin Dejdar. Další slavné tváře, které přišly novému prezidentovi pogratulovat, najdete ve fotogalerii.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.