Celebrity

2. října 2024 17:41

Vanesa Havlíková

Dětská hvězda Mia Bankó: Vždy jsem se ráda předváděla, herečkou jsem od pěti let

Mia Bankó je dětskou hvězdou nového snímku Beaty Parkanové, v němž se režisérka snaží vyobrazit rozvod rodičů pohledem dítěte. Talentovaná dívenka nedávno oslavila teprve deváté narozeniny a už teď ví, že se herectví chce věnovat i v budoucnu.

„Hraju od pěti let. Vždycky jsem chtěla být herečkou. Ráda jsem zpívala, předváděla se,“ vyprávěla v talkshow talentovaná Mia, která zazářila již v několika seriálech. Nejvíce se však proslavila rolí v oceňovaném snímku Světýlka.

Hlavní role v celovečerním filmu

Jedná se o film, který vypráví o holčičce, jejíž bezpečný svět ohrožují dospělí, a v němž si Mia zahrála hlavní roli. „Hrát ve Světýlkách nebylo zas tak těžký, docela mě to bavilo. Text byl zrovna to nejmenší,“ přiznala devítiletá herecká hvězdička.

Dalším hostem talkshow byl také zpěvák a herec Sagvan Tofi.

„Nejtěžší bylo nekoukat do kamery a neusmívat se, když jsem neměla, a usmívat se, když jsem měla,“ zavzpomínala Mia Bankó na natáčení snímku v režii Beaty Parkanové v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat každé úterý ve 21:40 na Primě.

Se Světýlky se podívala i na Mezinárodní filmový festival, protože se umístil v hlavní soutěži karlovarských filmů. „Ve Varech to bylo skvělý. Bavily mě večírky,“ přiznala se devítiletá herečka v talkshow u Honzy Dědka.

V 7 pádech Honzy Dědka se představil také zpěvák Ondřej Ruml:

Sdílejte článek
Štítky hlavní role hvězda film rozhovor celebrity 7 pádů Honzy Dědka talk show Beata Parkanová Mia Bankó umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika Film Světýlka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 10. 2024

Zařízení, na kterém jste závislí ve svém každodenním životě, může dnes náhle selhat. To vás může uvrhnout v paniku, ale nespadněte do této pasti. Zavolejte příteli, který se v těchto věcech vyzná, nebo přivolejte odborníka. V takových chvílích je nejlepší se poruchou netrápit, ale prostě ji co nejrychleji odstranit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.