Celebrity

4. března 2024 17:50

Tomáš Durčák

Další pohroma pro britský trůn. Strýc princezny Kate jde do reality show

Britská královská rodina musela v posledních zhruba dvou letech řešit celou řadu případů, kdy některý z jejích členů pral její špinavé prádlo na veřejnosti. A Buckinghamský palác se chtě nechtě musí chystat na další potenciální smršť. Tentokrát však pohled do soukromí monarchie nenabídne tradičně princ Harry, nýbrž strýc princezny Kate. Zúčastní se totiž reality show Big Brother.

Princ Harry s chotí Meghan skrz interview, televizní dokument, jeho knihu Náhradník a další drobnosti pobouřili britskou veřejnost i královský trůn natolik, že dnes už v jádru rodiny nejsou vítáni. Pokud si však král Karel III. nebo jeho blízcí mysleli, že důsledky pro Harryho za jeho prořízlou pusu budou pro ostatní dostatečným odstrašením, mýlili se.

Do nové chystané řady známé reality show Big Brother, v níž se představí celebrity, se totiž přihlásil také jistý Gary Goldsmith. Pro našince nijak povědomé jméno, avšak v Británii už nadzvedlo nejedno obočí. Jde totiž o strýce princezny Kate, manželky prince Williama a potenciální budoucí britské královny. A jak informuje list The Sun, matka Kate a sestra Garyho Carole je z jeho rozhodnutí rozzuřená.

„Nejsou ani trochu šťastní z toho, že jde do Big Brothera. Rozzuřilo je to. A pro Kate je takový stres tím posledním, co nyní potřebuje,“ cituje deník své zdroje z královské rodiny. Kate na začátku roku podstoupila blíže nespecifikovanou operaci břicha, po níž by se měla až do Velikonoc postupně zotavovat. Odhalení královy rakoviny navíc způsobilo, že hlavní tíha pracovních povinností padla na prince Williama.

Čtěte také: William odložil všechny své povinnosti. Kvůli problémům Kate zůstává doma s dětmi

Kate i její blízcí mají přitom velmi dobrý důvod se účasti strýce Garyho v reality show obávat. Má totiž pověst člověka, jenž se nebojí veřejně říkat, co si myslí. Dle insiderů se William ani Kate nemají čeho obávat. „Právě naopak, chce bránit svou rodinu. Neudělal by nic, co by ji v očích veřejnosti zostudilo. Třeba Williama respektuje a váží si jej. Svým přátelům řekl, že prý ví, co dělá.“

Nic to ale nemění na faktu, že Gary Goldsmith je považován tak trochu za černou ovci rodiny Middletonů (podobně jako princ Harry či princ Andrew v britské královské rodině), což z něj dělá potenciální neřízenou střelu. Oči a uši veřejnosti však údajně ve vile Big Brothera nechce zaujmout citlivými informacemi z Buckinghamského paláce, jeho cílem budou podle všeho spíš Harry a Meghan.

„Princ Harry a Meghan Markle jsou více než pravděpodobně na jeho mušce. Není ostatně žádným tajemstvím, že je za to, co provedli, nesnáší,“ dodal zdroj. Gary se už v minulosti do Harryho a Meghan pustil i veřejně, kriticky prince zpražil například poté, co loni vydal zmíněnou autobiografii. „Jeho hnusnou snůškou polopravd a naprostých výmyslů jsem zděšen o to víc, že míří i na mou milovanou neteř Kate,“ komentoval knihu strýc možné budoucí královny.

Ať už si Gary Goldsmith do vily, kde se po jeho boku ukáže třeba i Sharon Osbourne, připravil cokoli, jedno je téměř jisté. Jeho chování budou s napětím i jistým trnutím sledovat nejen v Buckinghamském paláci, ale i za oceánem, kam by z jeho úst mohlo mířit nejedno peprné slovo či zákulisní informace.

Britská monarchie se nachází ve složité situaci, zdravotní komplikace trápí krále Karla III. i budoucí královnu Kate:

Sdílejte článek
Štítky princ Harry Big Brother královská rodina reality show kontroverze strýc Buckinghamský palác Karel III. Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Gary Goldsmith

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.