Celebrity

2. října 2024 13:44

Šarlota Chmelařová

Roman Vojtek má kapitánské osvědčení. Bazén nechce, raději brázdí Slapy na lodi

Roman Vojtek v Show Jana Krause

Herec a zpěvák Roman Vojtek je čtyřnásobný otec, který žije se svou ženou a dětmi v domku za Prahou. Proč nechce bazén a jak vůbec vznikla jeho autorská komedie Otec v šestinedělí?

O Romanovi Vojtkovi si moderátor Jan Kraus myslí, že mají mnoho společného. Například prý to, že oba rádi žijí za Prahou, i když název obce Řitka, kde žije Roman, připadá Krausovi mírně nešťastný. „Je to tam ale moc pěkné a žiju tam rád,“ stál si za svým oblíbený herec v pořadu Show Jana Krause.

Dále prý mají společné to, že nechtějí bazén. „Bazén mi k životu na vesnici nějak nesedí. Já nežiju v satelitu, ale ve staré zástavbě,“ vysvětlil svůj postoj Roman. „Někdy pošilháváme po sousedech, kteří bazén mají, ale zase já jezdím rád na Slapy, kde máme loď,“ dodal s tím, že on i jeho manželka mají dokonce kapitánské zkoušky neboli osvědčení, že jsou vůdci malého plavidla.

Mohlo by vás zajímat: Dům Romana Vojtka zaplavila voda. Hrůze přihlížela manželka i jeho dvě malé děti

„Takže už sedm let brázdíme řeky a je to krásné. Byl to vždycky můj sen, a tak jsem si jednoho dne řekl, na co čekat,“ vysvětlil herec v premiérovém dílu pořadu Show Jana Krause, který můžete sledovat ve středu od 21.40 na Primě.  Na loď jezdí i se všemi svými čtyřmi dětmi, i když nejstarší čtrnáctiletá to podle jeho slov začíná pomalu bojkotovat.

Otec v šestinedělí

Ze svého profesního života Roman přiblížil divákům zajímavý projekt, ve kterém účinkuje, a sice hudební one-man show s názvem Otec v šestinedělí. Je to autorská komedie, která vychází z reálného života a ze situací, jimiž si prošel každý rodič, a ve které hraje Roman na dvacet různých postav. „My jsme si sedli – tři až pět mužů – a nenechali jsme si do toho od žádné ženy mluvit. Jen jsme četli a čtrnáct dní jsme do toho zanášeli různé naše zkušenosti, protože my jsme měli dohromady asi dvacet dětí,“ vyprávěl Vojtek.

Čtěte také: Exmanželka Romana Vojtka je opět single. Užívá si dovolenou a ukázala se v plavkách

„Nechtěl bych ale, aby to vyznělo tak, že si děláme z šestinedělí legraci, protože všichni víme, že to není žádná legrace. Naopak jsme to dělali s veškerou láskou a úctou k ženám,“ upřesnil umělec. Premiéra představení pak byla letos v únoru. „Když jsme měli premiéru, tak jsem opravdu byl, tedy moje žena byla v šestinedělí,“ připomněl herec narození syna Vincenta, který prý dnes ve svých devíti měsících udělal první krůčky.

Roman Vojtek v seriálu Hvězdy nad hlavou:

Sdílejte článek
Štítky Show Jana Krause Roman Vojtek herec celebrity

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 10. 2024

Zařízení, na kterém jste závislí ve svém každodenním životě, může dnes náhle selhat. To vás může uvrhnout v paniku, ale nespadněte do této pasti. Zavolejte příteli, který se v těchto věcech vyzná, nebo přivolejte odborníka. V takových chvílích je nejlepší se poruchou netrápit, ale prostě ji co nejrychleji odstranit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.