Dubnu podle numerologie vládne jedenáctka. Využijte její magickou moc!

AURA - Měsíční horoskop na duben 2023

Stejně jako má každý člověk své znamení zvěrokruhu, má i své životní číslo odvozené ze dne, kdy se narodil, a také své měsíční číslo, které se týká určitého období v roce. A každé z těchto čísel má určité vibrace, kterými ovlivňuje svého nositele. Spočítejte si své osobní měsíční číslo a zjistěte, jak se vám podle numerologie bude dařit v dubnu, čtvrtém měsíci roku 2023.

Podle numerologie vychází na letošní duben číslo 2, ale hlavně 11 (vznikne sečtením čísla měsíce dubna, což je 4, se všemi čísly letošního roku, tedy 4 + 2 + 0 + 2 + 3 = 11 a dále 1 + 1 = 2).

Jedenáctka je podle numerologie považována za mistrovské číslo, velmi mocné, silné a výjimečné. Představuje citlivost a intuici, zároveň i touhu po nezávislosti, originalitu a silné ego. Jedenáctka bývá spojována s výjimečnými událostmi. Pod vlivem jedenáctky můžeme být průbojnější a odvážnější, snadno dokážeme motivovat druhé. Ne každý ale dokáže potenciál čísla 11 využít a spíš se nechá ovlivnit dvojkou, která vznikne spojením dvou jedniček. Dvojka je číslo představující spolupráci, sociální cítění, přizpůsobivost a snahu o harmonii. Všichni tedy budeme v dubnu potřebovat nejen odvahu, ale i porozumění a ohleduplnost vůči ostatním, abychom se mohli posunout vpřed.

Spočítejte si své osobní měsíční číslo

Každý z nás má své osobní nebo chcete-li životní číslo, které ho ovlivňuje celý život. Pokud ale chcete vědět, co konkrétního vám podle numerologie přinese čtvrtý měsíc letošního roku, je potřeba vzít v úvahu i energii tohoto konkrétního období, tedy vibrace měsíce dubna a zároveň i letošního roku. Začněte tím, že sečtete den a měsíc svého narození. Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, opět jednotlivé číslice sečtěte, aby vám vyšlo číslo od 1 do 9.

Příklad:

Pokud se někdo narodil například 26. dubna, tedy 25. 4.

Sečtěte 2 + 5 + 4 = 11

A dále pokračujte 1 + 1 = 2

K tomuto číslu přičtěte číslo letošního roku, tedy 7 – vznikne sečtením všech čísel roku 2023.

2 + 7 = 9 (Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, opět obě číslice sečtěte.)

Osobní roční číslo je v tomto případě 9.

Nyní si spočítejte vaše osobní měsíční číslo tak, že sečtete vaše osobní roční číslo a číslo tohoto měsíce (duben má číslo 4).

Tedy v tomto případě 9 + 4 = 13 (Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, obě číslice sečtěte, v tomto případě tedy 1 + 3 = 4.)

Osobní měsíční číslo na duben 2023 je v tomto případě 4.

Jakmile budete znát své osobní měsíční číslo, přečtěte si, co vás podle numerologie v dubnu čeká:

Osobní měsíční číslo 1

Poté, co jste v březnu některé věci uzavřeli nebo ukončili, přináší duben nové začátky, čerstvý vzduch a spoustu kreativity. A i když s vámi možná cloumá neklidná energie, zkuste se nevrhat do všeho po hlavě, aniž byste alespoň trochu plánovali. Je důležité nasměrovat tuto energii správně. Znamená to nenechat se ovlivnit názory ostatních a naslouchat své intuici. Nemělo by to být těžké, jistě sami dobře víte, kterým směrem byste se měli ubírat. A pokud budete pociťovat silnou vnitřní nervozitu a neklid, vybijte si je raději někde při sportu než doma nebo mezi kolegy v kanceláři.

Osobní měsíční číslo 2

Pro vás bude duben především o partnerství a spolupráci. Pokud jste v březnu měli pocit, že všechno zvládnete sami, teď to nejspíš bude jinak. Dubnová energie nabádá k tomu, abyste se nebáli ostatní požádat o pomoc, když to budete potřebovat. A na oplátku vy můžete nabídnout pomocnou ruku ostatním. I když možná máte rádi svou nezávislost (bývají to hlavně lidé s životním číslem 1, 5 nebo 8), zkuste přijmout možnost, že vám někdo jiný může poskytnout něco, co potřebujete. Naslouchejte své intuici, která vás může přivést přímo k takové osobě.

A když už je řeč o intuici, připravte se na to, že budete během dubna mnohem citlivější a vnímavější. Zaostřete na svůj šestý smysl, uvidíte, kam vás zavede.

Osobní měsíční číslo 3

Trojky jsou podle numerologie velmi kreativní a přesně takový bude váš duben. Je čas na umění, volnomyšlenkářství, experimenty, je čas dělat v těchto několika týdnech věci trochu jinak. Trojku si můžete představit také jako nadané dítě. Zkuste se na svět podívat jeho očima. Trojka je charismatická a potřebuje sdílet s ostatními, komunikovat. Tak tedy sdílejte, co víte nebo umíte. A nebojte se, že vás nikdo nebude poslouchat. Buďte sví, zbavte se strachu z toho, že budete autentičtí. A pokud přijde nějaká kritika, uvědomte si, že mnohem víc vypovídá o člověku, který kritizuje, než o vás.

Osobní měsíční číslo 4

Váš duben by mohl být neuvěřitelně produktivní. Jednou z předností čtyřek je totiž pracovitost. Abyste ale využili plného potenciálu, který tento měsíc nabízí, možná pro to budete muset něco málo udělat, například se naučit nějaké nové dovednosti. Máte nějaké mezery ve svých znalostech? Co potřebujete vědět nebo se naučit, abyste dosáhli toho, po čem toužíte? Klidně si objednejte nějakého učitele, mentora nebo se přihlaste do on-line kurzu. Energie tohoto měsíce podporuje učení všeho druhu, takže směle do toho, posunete se určitě někam dál.

Čeká vás sice spousta úkolů a povinností, ale nemusíte všechno zvládnout úplně sami. Nepřetěžujte se. Můžete nějaké úkoly převést na někoho dalšího? Cokoli od účetnictví až po sekání trávy na zahradě. Do věcí, z nichž máte obavy, se tento měsíc raději vůbec nepouštějte.

Osobní měsíční číslo 5

Pro vás bude duben velmi rozmanitý. V numerologii pětka představuje dobrodružství a hledání svobody. A tato energie vás může trochu rozptylovat, možná i zneklidňovat. Nenechte se tím vyvést z míry, pokuste se přijmout fakt, že věci nejdou vždy podle plánu a občas nastane i větší či menší chaos. Nelpěte na tom, že musíte dělat věci přesně tak, jak jste zvyklí. Může se objevit spousta příležitostí a byla by škoda nechat si je proklouznout mezi prsty. Využijte volného místa na zajímavém webináři, vyrazte někam, kde jste vůbec nikdy nebyli, popovídejte si s kolegou, kterého obvykle míjíte bez povšimnutí… Pokud budete muset náhle změnit vaše denní plány, jděte do toho. Flexibilita je tento měsíc vaše druhé jméno.

A pokud věci přece jen nepůjdou úplně podle vašich představ, snažte se to vykompenzovat pohybem a trávením času v přírodě. To vám určitě vrátí chybějící harmonii.

Osobní měsíční číslo 6

Tento měsíc pro vás bude nejdůležitější domov a to, abyste se v něm cítili příjemně a bezpečně. Možná budete mít potřebu trávit více času s rodinou, pečovat o vztahy se svými blízkými, možná se vrhnete na vylepšování svého příbytku. Vaše smysly budou naladěny na vše, co je doma v nerovnováze, proto důvěřujte svým instinktům.

Možná budete někým požádáni o pomoc nebo radu. Neodmítejte a nedělejte si starosti, že byste měli na sebe vzít ještě víc úkolů nebo zodpovědnosti. Jednou z důležitých vlastností čísla šest je starostlivá povaha. Využijte tedy tento měsíc k přehodnocení svých povinností. Možná by část z těch, které teď máte, mohl převzít někdo jiný.

Šestky jsou nejen starostlivé, ale i milující. Takže si užijte opravdu romantický duben. Nezadaní mají šanci potkat osudovou lásku, která je tentokrát opravdu velmi blízko. Stačí mít oči a srdce otevřené.

Osobní měsíční číslo 7

Zkuste v dubnu trochu zpomalit. Možná jste posledních pár měsíců jeli v tempu, kvůli kterému jste přestali vidět a užívat si každodenní maličkosti. Sedmička touží po skutečném a hlubokém poznání, má moc obnovovat jemnou introspektivní energii. Nežeňte se stále vpřed, snažte se vymezit si nějaký čas jen pro sebe, pokud možno každý den. Přemýšlejte sami o sobě, o svých životních hodnotách, přečtěte si knihu, která vás bude inspirovat, věnujte se víc těm, které máte rádi. Zkuste najít v každodenním životě hlubší smysl. Žijte tady a teď. Možná zjistíte, jak malicherné byly některé problémy, které jste řešili, nebo jak zbytečné byly některé věci, které jste dělali a kvůli kterým jste se neustále hnali někam vpřed.

Osobní měsíční číslo 8

Numerologové vědí, že osmička přináší především peníze, moc a vliv. Jste na to připraveni? Důležité bude využít tuto sílu, kterou vám duben dává, a dobře ji nasměrovat. Možná to bude vyžadovat tvrdou práci, podstoupení nějakých rizik a určitě to bude chtít hodně sebevědomí. I když je síla numerologie na vaší straně, na vytváření života, o kterém sníte, se budete muset podílet i vy sami. Nemá smysl sedět a čekat, až vám příležitost spadne do klína. Vy ji musíte vyrobit! Možná budete muset někam zavolat, napsat e-mail, založit si webovou stránku, napsat žádost, vyrobit nějaký produkt… Když to dokážete, výsledky uvidíte velmi rychle. Důležité ale bude nemyslet jen na svůj prospěch a zisk.

Osobní měsíční číslo 9

Duben je ideálním měsícem na to, abyste dokončili všechno, co jste začali. Devítka je takovým pomyslným koncem cesty. Je potřeba uzavřít vše, co máte rozdělané, abyste se mohli posunout na své životní cestě dál a nezůstali stát na místě.

Devítka je velkorysé a velmi humanitárně založené číslo, nemyslete tedy jen na své ego. Možná jsou ve vašem okolí lidé, kterým právě teď můžete pomoci. Možná byste před penězi měli dát přednost charitě a dobrovolnické práci, vydat se méně lukrativní, ale o to užitečnější cestou vpřed. Devítka si sice žádá nějaké oběti, nicméně to, co tento měsíc uděláte, daleko převáží nad jakýmkoli nepohodlím, které právě teď pociťujete a které je navíc jen dočasné. Pamatujte, že s každým koncem přichází nový začátek. A ten vás čeká už příští měsíc.

Zdroj: numerology.com