Celebrity

5. září 2024 15:40

Tomáš Durčák

Konečně slušně oblečená. Bianca Censori se bez Kanyeho dohledu chová velmi odlišně

Její prapodivné módní výstřelky z ní udělaly globálně známý terč posměchů i pohoršení. Manželka amerického rappera Kanyeho Westa Bianca Censori už na veřejnosti v různých zemích světa ukázala prakticky úplně vše od svého bujného poprsí až po rozkrok či pozadí. Nyní si však užívá „volnost“ daleko od svého muže a najednou volí zcela odlišné outfity.

Prakticky stejně dlouho, jako se Bianca Censori po boku Kanyeho Westa objevuje v neslušných, pobuřujících i bizarních oblečcích, se spekuluje také o tom, že tyto módní volby rozhodně nečiní dobrovolně. Lidé Westovi opakovaně vyčítají, že svou manželku na veřejnosti prezentuje spíš jako nějakého otroka nebo domácího mazlíčka než partnera.

Dle některých se Kanye svou manželku snaží využívat jako marketingový nástroj, skrz nějž získává pozornost celého světa a může efektivněji propagovat mimo jiné svou hudbu. V říjnu 2023 také insideři naznačili, že Bianca „už nemá svou vlastní hlavu“ a místo toho musí pouze „na slovo poslouchat Kanyeho“, který má nad jejím životem absolutní kontrolu.

„Přesvědčil ji, že jsou něco jako král a královna, takže ho na slovo poslouchá. Přikazuje jí dokonce i co má jíst nebo jak často má cvičit,“ citoval britský Daily Mail svůj zdroj. Podle toho má mít Bianca také zakázáno mluvit, pokud to nemá od manžela dovoleno, přičemž plně v jeho režii je také rozhodování o tom, v čem bude na veřejnosti chodit.

Že Bianca Censori není žádnou velkou fanynkou exhibicionismu a polonahých outfitů, ostatně dokazují i její veřejně dohledatelné snímky z období před tím, než poznala Kanyeho. Ráda sice vypadala sexy, ale nikdy nepřekročila určitou hranici slušnosti. A nyní se dalším důkazem staly záběry Biancy pořízené v její rodné Austrálii, kam vyrazila bez manželova doprovodu.

Záběry z bezpečnostních kamer jedné z restaurací v Melbourne měly letos v lednu prokázat, že když je Bianca mimo dohled Kanyeho, ve skutečnosti se obléká přesně naopak, než když na veřejnost vyráží s ním. Video údajně pořízené 24. května 2024 Biancu ukazuje, jak jde po chodníku kompletně zahalená v černých legínách, bílých botách a oversized mikině s kapucí, takže jí je vidět pouze obličej.

Což je diametrálně odlišné od oblečení, v němž se Bianca běžně ukazuje. Záběry z její návštěvy v populární ‚burgrárně‘ její majitel zveřejnil na TikToku, kde ihned zaujaly hromadu lidí. Zejména proto, že se na nich Bianca snaží očividně působit co nejvíc inkognito a nebudit příliš pozornosti. Skoro to tak působí, jako by na videu byla úplně jiná osoba než ta Bianca, která svým poprsím, pozadím či klínem pobouřila nejednu zemi. Zejména proto, že její polonahé outfity mohou na veřejnosti zahlédnout i děti.

Připomeňte si, jak probíhala letošní jarní edice Prague Fashion Week:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 9. 2024

Nadcházející den by měl být vynikající, Berani. Máte tendenci pracovat s energií, která nemá u ostatních znamení obdoby, a dnes za svou píli sklidíte odměnu. V těchto dnech se jen zřídkakdy najde někdo tak svědomitý jako vy a zasloužíte si uznání. Nicméně, jak dobře víte, čeká vás ještě mnoho kopců, které musíte zdolat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.