Největší trapasy ve Varech: Geislerová utopila telefon, Hanychové zakázali vstup

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech patří mezi nejočekávanější události roku. Prestižní akci si nenechá ujít řada filmových fanoušků v čele se slavnými osobnostmi. Ty se tam jezdí především blýsknout na červeném koberci, což se jim ne vždy podaří. Připomeňte si, kdo ze slavných tváří se v předešlých letech postaral o největší pozdvižení, o nichž se pak ještě dlouho mluvilo.

Rok 2022: Líbající se Jordan Haj s DJ Jakubem Strachem

Partner herečky a zpěvačky Emmy Smetany (36), muzikant Jordan Haj (35), spolu s DJ Jakubem Strachem, známým jako NobodyListen, se na 56. ročníku filmového festivalu pořádně odvázali při focení pro Esquire Studio v Karlových Varech. Zrekonstruovali ikonickou scénu z filmu Drive a nechyběla ani moment, kdy se oba umělci vášnivě políbili. Video krátce po zveřejnění ovládlo sociální sítě a vyvolalo pořádný povyk.

Rok 2021: Legendární modrá róba Jitky Čvančarové

Na opulentní róbu herečky Jitky Čvančarové, kterou vynesla v roce 2021, jen málokdo zapomene. Šaty z dílny slovenského návrháře Borise Hanečka vznikaly více než 32 hodin a herečka v nich byla naprosto nepřehlédnutelná, její postavě ovšem bohužel vůbec nelichotily. Někteří lidé na sociálních sítích ji dokonce přirovnávali k Droběně z Popelky. „Byla bych raději, kdyby se mluvilo víc o zahraničních hostech a oceněných než takhle dlouho o mých šatech. Já se v nich cítila dobře,“ uvedla tehdy pro deník Blesk Čvančarová.

Rok 2018: Fotbalista Kolář o milion chudší

V roce 2018 se o pořádný trapas postaral fotbalista FC Viktoria Plzeň Daniel Kolář. Na karlovarském festivalu vypil více alkoholu, než jeho tělo dokázalo zvládnout, vtrhl na molo mezi modelky, které zrovna měly módní přehlídku, poté v baru další modelky obtěžoval a nakonec močil na ulici. Svůj trest si fotbalista následně tvrdě odpykal. Za porušení životosprávy vyfasoval několikaměsíční zadržení platu, což byl v Kolářově případě milion korun.

Rok 2016: Michal Hrdlička to přehnal s alkoholem

Také tehdejší přítel tenistky Karolíny Plíškové to na filmovém festivalu přehnal s alkoholem. Na jednom z večírků měl blízký kontakt a líbal se s pěti různými ženami. Po cestě na hotel se neudržel na nohou a museli ho podpírat kamarádi. Přesto padal na kapoty aut a močil před lidmi na ulici. Jeho životní láska tento úlet přijala s nadhledem a odpustila mu. Dva roky nato si ho vzala za muže.

Rok 2010: Koupání v řece a příjezd hasičů

Psal se rok 2010, když se oblíbený zpěvák a herec Jiří Macháček na festivalu rozhodl oslavit své 48. narozeniny. Party se protáhla až do ranních hodin a vyvrcholením bylo noční koupání Macháčka, Geislerové a tehdy ještě Tatiany Vilhelmové v řece.

Čtěte také: Odhalené břicho či bradavka. 10 módních přestřelů letošního festivalu ve Varech

Aňa Geislerová se možná nezdá, ale na kontě má skandálů z Varů hned několik. Tehdy se herečka opila více, než bylo únosné, v opilosti upustila do řeky telefon a začala vyvádět. Na místo museli přijet hasiči, kteří utopený mobil našli a vylovili.

Rok 2010: Hanychová dostala zákaz, opilý Ruppert byl za atrakci

Rok 2010 přinesl skandálů hned několik. O jeden se postarala influencerka Agáta Hanychová, která na festival dorazila s tehdejším přítelem a současným manželem Mirkem Dopitou. Cestou z večírku společensky unavená upadla na zem. Kolemjdoucí turista s fotoaparátem okolo krku se jí snažil pomoci vstát, Dopita po něm ale v domnění, že jde o paparazzi, vystartoval a napadl ho pěstmi. Návštěvník skončil v nemocnici, Agátin partner za mřížemi. Incident neušel pozornosti prezidenta festivalu Jiřího Bartošky, který Agátě Hanychové vydal zákaz vstupu.

Další, kdo se postaral o pozdvižení, byl zpěvák kapely Monkey Business Matěj Ruppert. Ten byl tak znavený alkoholem, že se rozhodl ustlat si na lavičce v nedalekém parku. To samozřejmě neuniklo ani pozornosti návštěvníků festivalu, kteří si zpěváka fotili jako atrakci.

Karlovarský filmový festival si v roce 2023 nenechal ujít ani herec Miroslav Donutil s manželkou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.