Celebrity

27. září 2024 10:40

Michaela Vlčková

Agáta se bojí o život! Lituje dne, kdy potkala Soukupa. Mít s ním dítě byla chyba, říká

Jaromír Soukup se popral s Miroslavem Dopitou

Po pondělní bitce mezi Jaromírem Soukupem a Miroslavem Dopitou je influencerka Agáta Hanychová stále v šoku. Přiznala, že ona i její děti teď mají strach z podnikatele a musí všichni spát v jedné ložnici. Hanychová také lituje, že se se Soukupem vůbec kdy potkala a udělala si s ním dítě.

Poklidné předání dcery Rozárky bývalých partnerů Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa se rázem změnilo v peklo. Mezi někdejším mediálním magnátem a současným manželem influencerky došlo ke krvavé rvačce. Oba aktéři skončili po konfliktu v péči lékařů. Během potyčky prý dokonce došlo i na kousance, kterých se měl dopustit Soukup na Dopitovi.

Agáta nyní o incidentu promluvila ve svém podcastu Agáta a Ornella show. Nemohla ale prozradit všechny detaily, protože pondělní potyčkou se již zabývá policie. Zatímco Soukup tvrdí, že on je obětí a mává trestním oznámením, Agátina rodina tvrdí opak.

Čtěte také: Eva Feuereislová se směje Agátě do očí. Sbalila Jaromíra Soukupa

Strach ze Soukupa

Hanychová se z pondělní rvačky stále nevzpamatovala. Incident byl pro ni i pro její děti zcela traumatizující. „Ten celý útok byl primárně na mou osobu a myslím si, že kdyby tam nebyl můj manžel, tak tady možná už ani nesedím,“ sdělila.

Influencerka přiznala, že se bojí o svůj život. „Mám teď regulérně strach o svůj život,“ uvedla v podcastu. Agáta se nebojí jen o sebe, ale i o děti. Ty jsou po pondělku natolik vyděšené, že spí s mámou v jedné ložnici. „Nás to všechny tak zranilo. Myslím, že nám bude trvat strašně dlouho, než se přestaneme ohlížet na ulici a než ten strach opadne,“ pokračovala s tím, že s dětmi pravděpodobně začnou navštěvovat psychoterapeuta. „To, co jsme zažili, opravdu nebylo normální a bylo to strašný a nevím, co víc k tomu říct,“ řekla a dodala, že teď jsou kolem jejího domu nainstalované kamery.

Soukupa opustila, protože se ho bály děti

V podcastu se také rozpovídala o tom, proč opustila bývalého televizního magnáta. „Já jsem ho opustila proto, že z něj měly strach moje děti, a on to udělal, že opět přišel na můj pozemek bez toho, aniž by mu to někdo dovolil, otevřel si sám branku a chtěl mě napadnout. Mně zachránil život můj manžel,“ popsala Agáta.

Lituje, že má se Soukupem dítě

Agáta se rozpovídala i o tom, jak moc lituje, že se Soukupem otěhotněla tak brzy. „Holky, opravdu si rozmyslete, s kým budete mít dítě. Nejprve toho člověka opravdu poznejte,“ poradila svým posluchačkám.

Seznámení se Soukupem pak označila za největší životní chybu. „Byla to asi moje nejosudovější chyba, že jsem Jaromíra Soukupa vůbec potkala, a že jsem s ním tu Rózu měla, protože je to člověk, kterého se budu zbavovat strašně dlouho a strašně složitě. Je to moje vina, že jsem takhle brzy otěhotněla,“ dodala zničená influencerka.

Soukup z rvačky vyšel hůř než Dopita. Kryšpín se bál, že mu zabije rodiče, říká Žilková:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 10. 2024

Dnes se vám může podařit mnoho věcí. Energie je velmi intenzivní. Dávejte si pozor na manipulaci s druhými. Nikdo nemá rád, když mu někdo rozkazuje, a proto buďte taktní. Snažte se nedávat najevo své nadřazené znalosti. Lidé vám to budou mít za zlé, i když máte dobré úmysly (a máte pravdu).

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.