Astročlánky

13. září 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 13. září 2024: Přijímejte změny s otevřenou náručí

Víkendový čas je velmi vhodný k přemýšlení, rozjímání a také k tomu, abyste si začali uvědomovat svou pasivitu a nerozhodnost. Chvíle nejistoty vám dodá odvahu ke změnám. Co dál vám andělé vzkazují?

Víkendová karta: Probuzení

Karta Probuzení vybízí k velké trpělivosti a důvěře v život. Otevírá vám cestu k novému poznání a jen na vás záleží, jestli tuto odvážnou výzvu přijmete a postavíte se ke svým problémům čelem. Teď je důležité být sám sebou, neslevovat ze svých nároků a v případě nutnosti se obětovat v zájmu vyšší spravedlnosti. Neberte oběť jako něco zlého, naopak, když potlačíte své touhy a pomůžete tam, kde chybí láska, vaše gesto se vám mnohonásobně vrátí zpět.

Čtěte také: Září podle numerologie vládne osmička: Můžete dost získat, ale bez práce to nebude

Ponořte se hlouběji a zanechte snažení

Trápí vás dlouhotrvající potíže a máte pocit, že se propadáte do stále hlubšího bahna? Teď je právě správná doba zanechat veškerého snažení a obnovit ve svém nitru hlubokou důvěru a trpělivost. Jakmile to uděláte, získáte zpět ztracenou sílu a napojíte se opět na vnitřní moudrost. Tím do svého života přivoláte podobně naladěné bytosti, situace a také řešení, která jste nemohli vidět kvůli rozkolísanosti a strachu z budoucnosti.

Udělejte krok zpět a uklidněte své rozbouřené nitro

Tento postoj, kdy mírně ustoupíte zpět, vás zavede k řešení vašich potíží. Obrácený pohled na život a změna priorit vám pomůže vidět opět zelenou, která je také barvou naděje a uzdravování. Vnitřní klid je nesmírně důležitý a pomůže vám odhodit citovou zátěž a vidět život jinak, nově a zdravěji. V práci se na chvíli může zastavit čas, což platí také pro všechny, kteří jsou dlouhodobě nezaměstnaní. Můžete se cítit omezováni, ať již kolegy, nebo nadřízenými. V tuto chvíli máte velmi málo možností vše změnit, proto buďte trpěliví a smiřte se s danou situací. Řešení se objeví ve chvíli, kdy to nebudete čekat.

Krůček po krůčku překonávejte negativní postoje

Oblast lásky a vztahů je strnulá. Pokud se pasujete do role oběti a citového chudáka, tak se vše jen zhorší. Jděte do přírody a představte si, jak byste chtěli, aby vaše vztahy vypadaly. Vyčkejte na správnou příležitost a s láskou si promluvte o svých pocitech, překvapí vás vstřícnost a ochota ostatních danou situaci změnit. Od toho se odvíjí také vaše zdraví a dobrý psychický stav. Nepřehrabujte se v minulosti, žijte tady a teď. Váš život a psychická odolnost se velmi výrazně zlepší.

Jaký bude nový týden podle horoskopu?

Sdílejte článek
Štítky vztahy Pomoc pro nerozhodné výklad karet výklad z karet tarotové karty víkend andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.