Celebrity

22. září 2024 17:29

Eliška Reiglová

Detaily skonu syna Kamily Magálové: Martina shodil splašený kůň, nebylo mu pomoci

Hvězda filmu Líbáš jako Bůh Kamila Magálová (73) prožívá noční můru každé matky. Tragicky přišla o syna, uznávaného právníka Martina, který podlehl zraněním utrpěným při koňském pólu. Jeden ze svědků události nyní promluvil o tom, co se vlastně stalo. Martin si měl vyměnit koně, přičemž právě ten se měl zničehonic splašit a odmrštit ho do vzdálenosti 3,5 metru.

Herečka Kamila Magálová aktuálně prožívá ty nejtěžší chvíle. Její milovaný syn, právník Martin, podlehl v Itálii zraněním, která utrpěl při koňském pólu. Právě tomuto sportu se vášnivě věnoval a dosáhl v něm řady úspěchů, rozhodně se tak nedal označit za amatéra a v sedle si byl jistý. Podle svědka je celá událost smutnou náhodou.

„Byla to nehoda... Martin zrovna měnil koně, měl plnokrevníka... Kůň byl velmi nervózní. Jeho tým vyhrál 7:4. Byl všude na hřišti v plné rychlosti. Jakmile na toho koně nasedl, vyrazil do hry,“ řekl slovenskému deníku Nový Čas zdroj z VAS polo club. Právě nervozita zvířete se pak Martinovi Magálovi stala osudnou.

Čtěte také: Rána pro oblíbenou herečku Magálovou. Náhle zemřel její syn, byl známý advokát

„Při první akci se sám hnal za míčem. Během ní se v rychlosti 70 kilometrů za hodinu jeho kůň náhle splašil. Martin letěl 3,5 metru a spadl na zem. Měl vnitřní zlomeniny, odtrženou aortu... Nedalo se nic dělat. Bylo to drama. Zažili jsme velký smutek. Vždycky na něj budeme vzpomínat,“ dodal zdroj z klubu, jehož členové tragickou zprávu potvrdili na sociální síti.

Martin Magál měl být okamžitě po nehodě převezen do nemocnice v Sieně, kde však rozsáhlým zraněním podlehl. Syn slovenské herečky byl otcem dvou dětí. Jeho syn zveřejnil na sociálních sítích srdceryvný příspěvek. „Řekni dnes svým rodičům, že je miluješ. Nikdy nevíš, kdy bude pozdě. Miluju tě, tati,“ napsal na Instagramu devatenáctiletý Gregor.

Koňské pólo bylo pro Martina zálibou, které se věnoval již odmalička. „Jezdit jsem začal ve třech letech. Vedli mě k tomu rodiče. Jezdil jsem až do 16 let, pak jsem si dal dlouhou pauzu. Ale po třicítce jsem objevil pólo jako jediný akční, kolektivní a kontaktní koňský sport a do sedla jsem se vrátil. Při pólu ze sebe dostanu všechen stres nahromaděný z práce,“ prozradil Martin Magál v roce 2017 pro magazín Trend.

Herečka Kamila Magálová se vryla lidem do paměti rolí ve filmu Líbáš jako Bůh:

Sdílejte článek
Štítky zranění Itálie Instagram herec celebrity sport Kamila Magálová Líbáš jako Bůh Nový Čas Siena společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 9. 2024

Vaše mysl dnes bzučí jako pilná včela, Berani. Udržujte si lehkou a společenskou atmosféru. Nezaobírejte se příliš detaily. Možná máte tendenci dělat si starosti s výsledky, ale pravdou je, že problémy se vyřeší docela dobře samy, pokud si zachováte jasný pohled na své cíle. Není tak důležité, jak se tam dostanete, jako to, kam chcete dojít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.