Celebrity

12. září 2024 06:30

Tomáš Durčák

Elon Musk nevybíravě zareagoval na Taylor Swift: Vyhrála jsi, udělám ti dítě

Taylor Swift se po první předvolební debatě Donalda Trumpa a Kamaly Harris rozhodla zveřejnit, koho bude začátkem listopadu volit. Její post vzbudil mnoho pozornosti a reagovat na něj se rozhodl i miliardář Elon Musk, byť velmi nevybíravě. Ten populární zpěvačce, která za svou bezdětnost opakovaně čelila kritice, totiž vzkázal, že jí milerád konečně udělá dítě.

Taylor Swift zřejmě nečekala, že když zveřejní svou podporu jednomu z kandidátů na dalšího prezidenta Spojených států, zvrhne se následná diskuze takto neslušným směrem. Jenže Elon Musk je svými kontroverzními reakcemi doslova vyhlášený a tentokrát se jednou rozhodl počastovat právě enormně populární zpěvačku. Zřejmě však trochu přestřelil.

Čtěte také: Taylor Swift podpořila Kamalu Harris proti Trumpovi. Je to nadaná vůdkyně, uvedla zpěvačka

„V letošních prezidentských volbách hodím svůj hlas Kamale Harris a Timu Walzovi. Volím Kamalu, protože bojuje za práva a věci, které podle mě pro jejich úspěšné dotažení potřebují skutečného bojovníka. Myslím, že má pevnou ruku, je nadaným vůdcem a věřím, že pokud nás povede klid a ne chaos, můžeme v této zemi dosáhnout mnohem více věcí,“ uvedla Taylor v hojně očekávaném vyjádření podpory jednomu z dvou horkých kandidátů na novou hlavu USA.

Relativně dlouhý post, v němž vcelku detailně své rozhodnutí zdůvodnila, doplnila na Instagramu o fotografii se svým kocourem kaliko jménem Benjamin Button, a v jeho závěru se podepsala jako „Taylor Swift, bezdětná dáma s kočkami“. A právě tento vtipný titul si Musk vzal na paškál a rozhodl se na něj poměrně bizarním způsobem veřejně reagovat.

Čtěte také: Taylor Swift je nezajímavá, Madonnu nesnáším. Vdova po Kurtu Cobainovi zpražila popové hvězdy

„Dobře, Taylor… vyhrála jsi… dám ti dítě a budu chránit tvoje kočky svým životem,“ napsal Elon na svou sociální síť X.com. Jeho šokující návrh populární zpěvačce však nevzbudil tolik pobavení a smíchu, jak zřejmě očekával. Namísto toho velkou část z bezmála 25 tisíc komentářů pod jeho slovy označují návrh, že Taylor Swift pomůže zbavit se titulu bezdětná, za přinejmenším „divný“, spíš „nechutný“.

Elon Musk je známý tím, že již v minulosti opakovaně varoval před „kolabující porodností“ na planetě, přičemž on sám se prezentuje jako někdo, kdo „dělá proti krizi vymírající populace všechno, co může“. To je pravda, jelikož má dnes celkem 11 známých potomků s třemi různými ženami. Ne se všemi svými dětmi má však dobrý vztah, jeho trans dcera Vivian Jenna Wilson ho nedávno obvinila z toho, že na ni v dětství zcela kašlal a je chladný, bezcitný narcis. On ji pro změnu označil za „komunistku s vymytým mozkem“.

Spojené státy zažily první předvolební debatu dvojice kandidátů Donald Trump a Kamala Harris:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.