Celebrity

24. září 2024 21:12

Eliška Reiglová

Jiřina Bohdalová se otrávila. Ve vážném stavu leží na jednotce intenzivní péče

Herečka Jiřina Bohdalová (93) je podle informací deníku Blesk momentálně hospitalizovaná na jednotce intenzivní péče v Nemocnici na Homolce. Prvotní informace nasvědčují tomu, že je ve vážném stavu po otravě jídlem.

Jiřina Bohdalová podle deníku Blesk začala trpět náhlou nevolností a horečky jí stoupaly na 39, později až na 40 stupňů. V důsledku toho byla převezena do Nemocnice na Homolce v Praze, kde byla umístěna na jednotku intenzivní péče. Příčinou těchto zdravotních obtíží pak má být otrava botulotoxinem pozřeným v jídle.

Oblíbená nestárnoucí herečka má potíže se zdravím jen málokdy, v říjnu loňského roku ale oznámila, že po dohodě s lékaři ukončuje divadelní kariéru. Představení na prknech, která znamenají svět, jsou podle odůvodnění náročnější na výdej energie a fyzické síly než natáčení filmů a televizních pořadů.

Čtěte také: Herec Rudolf Jelínek a jeho poslední narozeniny. Gratulovat mu domů přišla i Bohdalová

Loňského roku na přelomu srpna a září pak Jiřina Bohdalová skončila v nemocnici kvůli přetrvávajícím vedrům. „Jsem v pořádku, tady se učím. V těch vedrech to nebylo možné vůbec, i mladší lidi kolabovali. Já tedy naštěstí ne,“ řekla tehdy pro CNN Prima NEWS krátce poté, co byla hospitalizována. Bezprostředně po propuštění pak spěchala na natáčení nového filmu.

Podívejte se, jak se Jiřina Bohdalová rozloučila s divadlem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.