Mladičký Dominik vaří lépe než leckterá hospodyňka. Natálie zahájí taktickou hru

Syrový knedlík - Prostřeno! S29 (124)

Ve čtvrtek se v soutěži amatérských kuchařů postaví k plotně mladičký Dominik. Chtěl by být profesionálním kuchařem a u plotny se umí otáčet. Z podceňovaného benjamínka se náhle stává možný favorit, což se nelíbí soutěživé Natálii.

Šestnáctiletý žák základní školy Dominik žije s rodinou. Pokoj sdílí s nevlastním bratrem a nejčastěji spolu hrají hry na konzoli. Baví ho vaření a do soutěže ho přihlásil tatínek. Dominik je totiž pravidelným divákem Prostřeno! Za případnou výhru by si zaplatil oční operaci, aby nemusel nosit brýle. V menu slibuje listové košíčky, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, pravou svíčkovou na smetaně s domácím houskovým knedlíkem a jako dezert hraběnčin řez.

Dominik se opravdu připravil a pro hosty nechal dokonce vyrobit skleničky s nápisem Prostřeno! Ty si pak mohou vzít domů na památku. Menu se soupeřům líbí, jen Natálie z nějakého důvodu není ráda. Dominik bude mít v kuchyni plné ruce práce, občas se o něco spálí a zazmatkuje. Jinak bude znát, že už jídla několikrát vařil. Stolovat se bude venku na zahradě. Hostitel se tedy s každým talířem naběhá. Recepty najdete v aplikaci Prima Zone a epizodu shlédněte na prima+ právě teď.

Hledá Natálie chyby, nebo její názory sdílejí i ostatní? Podívejte se na video:

Rýpání Natálie berou pánové s klidem

Předkrmové košíčky všem zachutnají, Natálie by si představovala něco slavnostnějšího. Dominik přizná, že mu menu pomáhala vymýšlet teta. Všechny překvapí, že ani není nervózní. Po výborné polévce někteří zjistí, že Dominika podcenili. Knedlíčky dělal domácí, vše dobře dochucené. Poté přijde na řadu svíčková. „Ta hrubší omáčka, já to nemám ráda u svíčkové. A už mi bylo hned jasné u knedlíků, že jsou nedodělané,“ říká Natálie. Křivdí Dominikovi? Podívejte se na video v úvodu článku.

„Ta Natálčina kritika, já spekuluju, že je to taktika,“ tipuje Zdeněk. Podle něj chce Natálka mladému soupeři dát méně bodů. Její chování tomu nasvědčuje. Nejdřív komentuje, že je maso tuhé. Zeptá se na názor Martina, který u ní příliš tvrdé maso kritizoval. Tentokrát mu ale prošpikované hovězí chutná. „Natka si podle mě rýpla kvůli včerejšku, kdy ona tam měla při hlavním chodu dvě masa, přední a pupek. Je logické, že jedno bude tužší,“ myslí si. Natálie pak nabídne svoji porci hladovému Zdeňkovi. Sledujte čtvrteční díl vpodvečer na Primě a hlasujte, jak se vám Dominikovo vaření líbilo.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.