Celebrity

24. září 2024 13:57

David Laštovka

Jan Nedvěd prožil tři nevydařená manželství. Z pěti dětí mu dvě přály smrt

Jeden z nejúspěšnějších a nejznámějších českých folkařů Jan Nedvěd, který 24. září slaví 78. narozeniny, prožil tři nevydařená manželství. Proč ho některá z dětí nesnáší, jak se mu dnes daří a jak mu to klape ve vztahu s o 37 let mladší Pavlínou?

Jan Nedvěd, který je otcem pěti dětí: Moniky, Aleny, Jana, Jakuba a Václava, se během života oženil čtyřikrát. Na své bývalé manželky by nejraději zapomněl.

Mohlo by vás zajímat: Krutý osud hvězdy filmu Bony a klid, hereckého idolu Josefa Nedorosta. Napil se mléka a ochrnul

„Ty ženy si mě vzaly jako známého hudebníka, netušily, že soukromej život je jinej, že odjedu hrát a vrátím se za měsíc. Líbily se jim moje peníze, sláva, že se jim říkalo paní Nedvědová. Žily si se mnou jako čuňátka v žitě. První manželka ode mě odešla, když jsem byl na vojně. Šla za mužem, kterému naše dítě, které jsme spolu měli, říkalo tatínku. Druhá žena byla celkem schopná, ale také se to nakonec podělalo. A třetí žena byla chlap... Starost o děti, domácnost jí absolutně nic neříkala. Ta si chtěla jenom hrát a chtěla být slavná jako já,“ vzpomínal Jan Nedvěd na nevydařená manželství v pořadu Třináctá komnata.

Děti mu přály smrt. Co mu psaly v SMS zprávách?

Napjaté vztahy měl i se svými dvěma dětmi, které se podle něj k němu otočily zády a chtěly z něj udělat nesvéprávného člověka. „Psaly mi, abych chcípnul, že kdybych byl mrtvej, bylo by to lepší... Bylo to, jako kdyby vám někdo ze dvou metrů pustil cihlu na obličej... Když vás vlastní krev uráží jako nějaký ožralý chlap na silnici, cítíte strašnou bolest, která jen tak neodezní. Moje tělo to nedalo fyzicky ani duševně,“ popsal písničkář, s tím, že důvodem sporu byly peníze.

Jak mu to klape ve čtvrtém manželství?

Teprve až se svojí poslední ženou, o sedmatřicet let mladší Pavlínou, kterou si vzal během koncertu v pražské Lucerně, před zraky tisíců lidí v magické datum 12. 10. 2012, je skutečně šťastný a spokojený. „Mám Pavlínku strašně moc rád. Je to partner, který je stejný, jako když jsme se potkali. Jsem šťastný, že ještě existují takoví lidé jako Pavlínka,“ svěřil se Jan Nedvěd redaktorovi webu Prima Ženy během zlaté svatby svého bratra Františka Nedvěda.

Čtěte také: Jan Nedvěd v slzách: S bratrem se usmířil těsně před jeho smrtí, měli velké plány

Dal se dohromady se synem svého bratra

Kvůli zdravotním problémům, kdy v minulosti prodělal mozkovou mrtvici a sužovaly ho psychické potíže, si několikrát musel dát uměleckou pauzu. Před dvěma lety oznámil svůj comeback. Následující rok absolvoval několik koncertů se svým synovcem Františkem, synem bratra Františka, s nímž vytvořil legendární hudební dvojici, která dokázala zaplnit i pražský Strahov.

Jan Nedvěd v roce 2021 oplakal smrt bratra Františka, s nímž se krátce před ní usmířil:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.