Celebrity

22. září 2024 07:30

redakce Prima Ženy

Xindl X složil manželce písničku. Nechtěným dvojsmyslem v ní naznačil nevěru

Xindl X hostem 7 pádů Honzy Dědka

Zpěvák a písničkář Ondřej Ládek (45) alias Xindl X prozradil, jaké básničky psal své manželce. Odhadujete ho na velkého romantika?

Čím je starší, tím vypadá lépe. Řeč je o zpěvákovi, známém pod přezdívkou Xindl X, který během lockdownu prošel velkou fyzickou proměnou. Tehdy zhubl neuvěřitelných dvacet kilogramů. Hybnou silou byla jeho žena, která se zkrátka rozhodla, že manžel přebytečná kila shodí.

„Ukázala mi fotku Davida Guetty, abych se podíval, jak skvěle vypadá v 53, a jak vypadám já ve 40. Myslel jsem si, že je to vtip, ale pak jsem zjistil, že mám v mobilu nainstalované nějaké kalorické tabulky. Tak mi došlo, že to asi vtip není, a začal jsem se snažit. Přestal jsem pít a začal jsem sportovat a zhubl dvacet kilo,“ popsal před třemi lety v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, kam byl nyní opět pozván. Tentokrát moderátora Honzu Dědka mimo jiné zajímalo, jestli zpěvák s početnou základnou fanynek myslí při skládání také na svoji manželku Moniku, s níž mu to klape již pěkných třináct let.

Ze slavných textů Xindla X jen těžko odhadovat, jak svojí Monice vyjevuje lásku. Pro ilustraci můžeme citovat třeba kousek z písničky Morální sex: „Koukáš jí do vočí, cejtíš se jak Ivan Vyskočil, když potkal Anife. Říkáš jí, že není fér, jak ti svět nerozumí, a z kapsy vyndáš dvě gumy...“

„Manželce jsem napsal několik písní. Nejdřív jsem jí napsal jednu k svátku, to byla kovbojská píseň, kde jsem zpíval o tom, jak jedu na koni pouští dnem i nocí k Monice a že jsem cestou vystřílel většinu své munice. To se jí moc nelíbilo. Mně ten dvojsmysl došel až později a nechtěl jsem to už škrtat,“ prozradil s úsměvem Ondřej Ládek alias Xindl X v uvolněném rozhovoru v talkshow, kterou můžete sledovat v úterý večer na Primě nebo online na prima+.

Jeho pseudonym ho často staví do komických situací. „Lidé mi říkají pane Xindle nebo pane X. Dcera mi tak občas řekne, ale většinou v tom kontextu, že je na mě hrdá: Můj tatínek, to je Xindl. Když se zlobí, řekne mi spíš Ondro. Tam je to obráceně, než by člověk čekal,“ popsal ještě Xindl X.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 9. 2024

Vaše mysl dnes bzučí jako pilná včela, Berani. Udržujte si lehkou a společenskou atmosféru. Nezaobírejte se příliš detaily. Možná máte tendenci dělat si starosti s výsledky, ale pravdou je, že problémy se vyřeší docela dobře samy, pokud si zachováte jasný pohled na své cíle. Není tak důležité, jak se tam dostanete, jako to, kam chcete dojít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.