Celebrity

19. září 2024 13:55

David Laštovka

Zapletal o zákulisí pořádání Miss. Stočesová ho obvinila, že Šeredová byla jeho milenkou

Miloslav Zapletal o soutěži miss

Nikdo jiný nemá tak bohaté zkušenosti s nejkrásnějšími ženami v Česku jako Miloš Zapletal. Před pětatřiceti lety stál u zrodu novodobé Miss Československo, od roku 1993 Miss ČR, v níž působil jako prezident soutěže. Jak to tehdy v zákulisí chodilo a jaká miss ho nejvíce zklamala?

Na některé vítězky Miss ČR by Miloš Zapletal nejraději zapomněl. „Miss Kateřina Stočesová kdysi křivě v bulváru uvedla, že Alena Šeredová je mojí milenkou. Ta tehdy byla na druhém místě. Protože Stočesová vůbec neuměla anglicky, což je podmínkou k účasti na Miss World, poslal jsem tam Alenu Šeredovou, která naopak anglicky mluvila skvěle. Stočesová to zkrátka nevydýchala,“ zavzpomínal Miloš Zapletal v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Mohlo by vás zajímat: Kolik si za totality vydělával Karel Gott, Hana Zagorová nebo Dalibor Janda? Už tehdy byli milionáři

Čím ho zklamala Kobzanová?

Zklamala ho také Diana Kobzanová, Miss ČR roku 2001. „Pár měsíců po Miss se nechala vyfotit nahá do pornografického časopisu. To bylo hodně přes čáru! Bylo i několik dalších miss, například Michaela Maláčová, na něž nevzpomínám rád. Možná jich je ještě několik dalších, ale na ně si už nevzpomínám. Čas už vlastně všechno zavál,“ uvedl Zapletal.

S jakými ženami byla spolupráce nejlepší?

Dopustit naopak nedá na spolupráci s Ivanou Christovou, Taťánou Kuchařovou, Monikou Žídkovou, Alenou Šeredovou nebo Michaelou Salačovou. Ty ostatně považuje za nejkrásnější ženy v České republice. Během soutěže se k sobě finalistky chovaly většinou dobře. „Neřekl bych, že by mezi nimi byla nějaká rivalita, alespoň to nebylo patrné. Byť jakási vnitřní, nesdělovaná rivalita mezi nimi asi byla,“ poznamenal Miloš Zapletal a z pořádání Miss přidal veselou historku.

„Soutěžící tehdy vstupovaly na pódium shora po schodech. Když moderátor ohlásil: ‚Další soutěžící je Jana Potančoková,‘ dívka vstoupila na schody, zapomněla na poslední schod a rozplácla se pod nimi jak široká, tak dlouhá. Při tom se jí ulomil podpatek, takže k moderátorovi odkulhala bez něj. Diváci se sice smáli, ale zatleskali jí. Při předvádění večerních šatů měla jiná soutěžící tak dlouhé náušnice, že při otočce na konci mola jí jedna odstředivou silou ulétla někam do publika. To už diváci řvali smíchy! Aby toho nebylo dost, tak do třetice při promenádě v plavkách se po molu procházela soutěžící tak rychle, že se jí záviděníhodné poprsí rozhoupalo tak moc, až se tenké poutko, udržující horní část plavek, roztrhlo a dívka se na chvilku před diváky ocitla takzvaně nahoře bez! Rychle si své přednosti zakryla rukama a zmizela do zákulisí. To už celá hala řvala: Bravo, bravo!“

Kterou českou herečku považuje za nejkrásnější?

Z českých hereček by si v soutěži Miss dokázal představit například Hanu Vagnerovou. Proti vylepšování krásy žen pomocí plastických úprav nic nemá. „Pokud se to nepřehání, myslím si, že je to naprosto v pořádku. Pro zkrášlení si mnozí ostatně necháváme dělat nové zuby, nejrůznější účesy a podobně. Některé ženy s malými prsy z toho mají mindrák a zakrývají je šaty a různými jinými triky. Proč si tedy nenechat prsa zvětšit, anebo jiné ženy třeba zmenšit? Ostatně jejich handicap je většinou patrný jen v intimním styku a tam to partnerovi obvykle nevadí. Považuji to za naprosto normální. A to jsem konzervativní člověk! Vadí mi například tetování na celém těle, anebo piercing na jazyku, v nose i jinde,“ prohlásil Miloš Zapletal.

Čtěte více: Zapletal o soupeření manažerů pěveckých hvězd i zákulisí Miss. Za kolik hrál Olympic?

A kde vidí soutěže Miss za 20 let? „Tato soutěž bude asi existovat navždy. Možná v jiné formě, ale pohled na krásné dívky bude, zejména nás muže, vždy zajímat,“ nastínil svůj pohled do budoucnosti.

Někdejší Miss World Taťána Kuchařová se rozvádí s Ondřejem Brzobohatým. Soudní spor se vleče:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 9. 2024

Berani, dnes vám může přijít zvláštní dopis nebo telefonát a informace, které obdržíte, se vám mohou zdát poněkud zmatené. Mohou to být dobré nebo špatné zprávy, případně ani jedno, ale nepřijímejte je za bernou minci. Někdo si někde špatně vyložil nějakou důležitou informaci. Pokud je pro vás to, co slyšíte, důležité, ověřte si fakta, než to přijmete jako pravdu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.