Celebrity

21. září 2024 12:05

redakce Prima Ženy

Charlotte Štiková promluvila o zkažené svatbě. Odpustím, ale nezapomenu, vzkázala rodině

Co mělo být jednou z nejpompéznějších veselek letošního roku, se málem zvrhlo v katastrofu. Charlotte Štiková, nyní Stefanová, se v pátek provdala za Martina Stefana, k němuž zahořela láskou během letošního filmového festivalu v Karlových Varech. Přiznala ovšem, že zdaleka nic nevyšlo podle původních plánů. Nejvíc ji mrzelo, že kromě matky Moniky Binias nikdo z rodiny nedorazil. Kvůli tomu brečela i přímo u oltáře.

Hlavním tématem českých bulvárních plátků je aktuálně páteční svatba Charlotte Štikové a Martina Stefana. Pár, který se zasnoubil pár dní po seznámení a nyní vstoupil do svazku manželského, zřejmě neočekával tolik pozornosti v negativním smyslu slova. Lidé si vzali na paškál například celkový vzhled nevěsty, visačku na obleku ženicha i vulgární výstup Moniky Binias na fotografy.

Sama Charlotte, nyní již provdaná Stefanová, přiznala, že den před svatbou se začalo vše hroutit a chvíli se zdálo, že osud není jejímu štěstí nakloněn. „Přípravy probíhaly velmi krátkou dobu a všechno se dalo dohromady asi dva dny před svatbou. Aby toho nebylo málo, tak včera se všechno kazilo a třeba místo hostiny úplně padlo,“ řekla v rozhovoru pro web eXtra.cz.

Čtěte také: Charlotte Štiková má potetované uši. Udělala si to sama

S personálem zařízení, v němž měla hostina původně probíhat, totiž došlo ke komunikačnímu šumu. Ženě na telefonu totiž nedošlo, že datum chtějí ženich s nevěstou rezervovat už na letošní rok a rezervovala ho proto na rok 2025. Nakonec se do celé záležitosti vložila nevěstina matka Monika Binias, která na poslední chvíli dokázala zařídit hostinu jinde.

„Máme štěstí, že jsme v určitých věcech flegmatici s Martinem. Bylo nám z toho zle, ale že bychom nějak extra šíleli, tak to taky ne,“ prozradila čerstvě vdaná blondýnka s tím, že svatba takzvaně na punk byla v jejich stylu. „My jsme i oblek teprve včera vyzvedávali, takže... bylo to na pankáče,“ zasmála se.

Mohlo by vás zajímat: Dívčí válka o Martina: Charlottina nevlastní máma mě chtěla do postele, tvrdí bývalý vězeň

Svatební ráno vykročila Charlotte Stefanová z postele levou nohou, protože nestihla domluvenou návštěvu vizážistky. Její look byl tak nakonec jejím vlastním dílem. „No, to jsem bohužel zaspala, takže jsem si to dělala všechno sama. A s vlasy mi pomáhala kamarádka,“ vysvětlila nevěsta krátce po obřadu s tím, že s ženichem dokázali zapomenout dokonce i na to nejdůležitější.

Proč měl Martin Stefan prsten na malíčku? „My jsme ty naše zapomněli. Takže jsme si je trošku vypůjčili, takže mu to vyšlo na malíček,“ řekla s úsměvem Charlotte, která se raduje i z nového příjmení, které podle ní je podobné jejímu rodnému a navíc hezky ladí s křestním jménem. Největší mrak nad radostným dnem ale vytvořil fakt, že kromě Moniky Binias nedorazil z rodiny nikdo další.

Čtěte také: Muž, s nímž chce Charlotte Štiková miminko, má divokou minulost. Martin si odseděl trest

Ornella Koktová a Michal Štika dopředu avizovali, že se svatby nezúčastní. „Chybí tady i babička. Líto mi to určitě je, proto mě to dostalo i u obřadu, že jsem se nakonec stejně rozbrečela. Mrzí mě to. Já jsem všechny zvala a sestra mi neodpověděla. Ostatní, asi že se dohromady nesnesou, což mě mrzí, protože jejich ego před tímhle zvítězilo. Nemám problém odpustit, ale nezapomenu,“ dodala Charlotte.

Podívejte se na rozhovor s Charlotte Štikovou z Varů:

Sdílejte článek
Štítky rodina společnost svatba celebrity nevěsta Ornella Koktová Charlotte Štiková Monika Binias Michal Štika společenská rubrika Martin Stefan

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 9. 2024

Dnes se k vám mohou dostat pikantní, ale možná i nepěkné drby. Můžete pochybovat o motivech blízkého přítele. Prozkoumejte všechny tipy, které dostanete, a zjistěte si skutečná fakta, než je přijmete jako pravdu. Mnohé informace budou pravděpodobně mylné. Vaše představivost je na výši, a tak byste se mohli pokusit psát nebo kreslit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.