Jarka své jídlo vůbec neochutná. Mirek má strach, že jim hodila něco do jídla

Nos na stůl - Prostřeno! S29 (120)

V pátek konečně přijde na řadu Jaroslava. Ta ve speciálu soutěže amatérských kuchařů pohostí známé tváře a moderátory pořadu Janu Bouškovou a Václava Vydru. Z náročného úkolu bude velmi nervózní a své jídlo neustále kritizuje.

Speciální souboj o nejlepší menu zakončí svým vařením hostitelka Jaroslava. Ta už v pořadu jednou byla a zvítězila. Osmapadesátiletá Jarka pracuje v lahůdkách a poprvé za celý týden se podíváme do bytu. Soutěžící očekávají klasickou českou kuchyni, někdo dokonce tipuje svíčkovou. Daleko od pravdy nebudou. Na menu je předkrm zvaný „bída“, dále kachní vývar, hlohovecký salát a spousta řízků, na závěr moravské koláče.

Všichni budou po přečtení jídelníčku spokojeni, tohle tipovali. Jen nikdo neví, co že je to hlohovecký salát. Recepty k pátečnímu vaření najdete už teď v aplikaci Prima Zone. Jaroslava v předchozích dnech bodovala méně než její soupeři. Měla také k jídlu nejvíce připomínek, protože sama dělá vše domácí.

Čtěte také: Eva Burešová komentuje Prostřeno! Přeřeknutí a příslib účasti v pořadu

Možná si ale ukousla velké sousto, protože nestíhá. „Já si myslím, že má Jarka to vaření v malíčku,“ říká Tereza. Roman si myslí, že bude jako hostitelka nervózní. „Co na srdci, to na jazyku,“ hodnotí soupeřku Jana Boušková. „Má svůj způsob humoru,“ říká Václav Vydra. Epizodu uvidíte už nyní na prima+ nebo vpodvečer na obrazovkách.

Podívejte se, co si o Jarce myslí soupeři:

Není spokojená s jídlem, které uvařila

Přicházející hosté cítí vůni smažených řízků až na chodbě. Všem se sbíhají sliny a Tereza si všimne, že je hostitelka vystresovaná. Aby odlehčil situaci, prohlásí Vydra „nos na stůl“ a pak opravdu položí nos na stůl. To Terezu úplně odbourá. Dostane záchvat smíchu, který nepůjde zastavit. Předkrm soutěžícím připomíná langoše. Bída jsou v podání Jaroslavy smažené placky se sýrem a dipem. Nervózní hostitelka vypráví soupeřům, že s jídlem není spokojená. Prý takhle nemělo vypadat. Podobně pomluví i polévku, o bramborovém salátu řekne, že jí nechutná. Nedá si s nimi prakticky nic.

Náladu si ale nikdo nechce nechat pokazit, a tak se všichni snaží vtipkovat. Tereza bude mít časté záchvaty smíchu, což pomůže dobré atmosféře. Mirkovi to až bude divné, čemu se pořád Terka směje: „Nejdřív jsem podezíral Jarušku, že nejí, protože nám hodila něco do jídla.“ Kdo nakonec vyhraje a jak dopadne zbytek večera? Dívejte se v pátek a hlasujte v aplikaci Prima Zone.

Kdo z komentátorů Prostřeno! se vám tento týden líbí víc?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 9. 2024

Vaše inspirace a představivost dnes stoupá, Berani. Možná se budete chtít pustit do nějakého uměleckého projektu. Výsledek by vás mohl příjemně překvapit. Vaše intuice je také na vysoké úrovni a vaše porozumění lidem kolem vás se výrazně zvýší. Nebojte se jednat na základě instinktu. Toto je jeden z těch dnů, kdy by měl zvítězit nad racionalitou a logikou.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.