Celebrity

13. září 2024 08:05

Josef Šťastna

Petra Svoboda dál teskní po zabitém manželovi. Za jeho smrt hrozí 6 let v kriminále

Moderátorka Petra Svoboda (41) prožívá velmi bolestivé období, před čtyřmi měsíci byl na Táborsku při dopravní nehodě usmrcen její manžel Ondřej Křivka. Bylo mu pouhých 39 let. Muži, který ho zabil, hrozí 6 let ve vězení.

Ondřej Křivka jel 12. května po 16. hodině na kole v obci Dírná na Táborsku a řidič citroenu jej srazil v křižovatce. Už první zprávy z nehody hovořily o tom, že řidič motorového vozidla nedal Křivkovi na silnici přednost. Rodina vlivného podnikatele měla na Táborsku chatu, Křivka v okolí rád podnikal projížďky na kole.

Ondřej Křivka po nárazu zůstal v bezvědomí, o jeho život několik minut bojovali přivolaní zdravotníci. Bohužel známého podnikatele do života vrátit nedokázali.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřel kulturista Illia Yefimchuk. Ve 36 letech podlehl infarktu

„V uplynulých dnech byl obviněn 38letý řidič osobního vozidla citroen z trestného činu usmrcení z nedbalosti a byl podán návrh na podání obžaloby státnímu zástupci,“ uvedla pro web Novinky.cz mluvčí táborské policie Lenka Pokorná. Za usmrcení z nedbalosti hrozí viníkovi dopravní nehody 6 let za mřížemi.

Podívejte se, jak probíhal pohřeb Sinéad O'Connor:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.