Celebrity

17. září 2024 15:47

David Laštovka

Jan Kopečný dostal od partnerky Věry vzkaz o svatbě: Honzo, míč je na tvé straně

Vojtěch Kotek představuje detektivní reality hru Zrádci

Psychologické dobrodružství plné zvratů, zrady, lsti, napětí, ale i nových přátelství, na jehož konci čeká na ty nejsilnější hráče pohádková výhra, se blíží na televizní obrazovky. A uvidíme v něm i herečku Věru Vodičkovou (38). Ta už řadu let tvoří pár se zpěvákem a hercem Janem Kopečným. V rozhovoru pro web Prima Ženy Věra promluvila nejen o hře, ale také o svém soukromí.

Na televizních obrazovkách se objevíte v nové detektivní reality hře plné zrad a lstí. Zradila jste někdy někoho vy?

Co je pro jednoho nevyhnutelnost, pro druhého může být dokonalá zrada. Ale zásadní je, nikdy nezradit sebe samu a svoje hodnoty. To jsem zvládla na výbornou. Jestli jsem přitom někoho „zradila“? Těžko říct, v tomhle světě je všechno relativní!

Mohlo by vás zajímat: Jak bydlel zesnulý herec Karel Heřmánek? S manželkou Hanou žil v českém Beverly Hills. Kromě toho vlastnil další nemovitosti za desítky milionů korun

Setkala jste se naopak s tím, že někdo v životě zradil vás?

Vzpomínám si na zradu asi stejně jako na to, kdy jsem naposledy umyla okna – tedy nikdy. Zklamání? Jo, to je jiná kapitola. Ale ti, co mě zklamali, už dávno nefigurují v mém životě. Kdybych je zmínila, dali bychom jim víc prostoru, než si zaslouží. A upřímně, to nechceme, že?

Když vás někdo zradí, dokážete odpouštět, nebo si to už pamatujete navždy?

Zůstat zaseknutá v minulosti je past! Já radši koukám dopředu. Odpouštět umím, ale to neznamená, že zapomínám. Ale živit v sobě zlobu? To si nechám na něco smysluplnějšího, jako třeba když v obchodě dojde chleba.

Vaším partnerem je zpěvák a herec Jan Kopečný, kterého nyní můžeme vídat například v seriálu Zoo jako ničemu Kamila. Jak jste se seznámili a jak dlouho už spolu jste?

Seznámili jsme se na zámku Hluboká – romantika jako z pohádky! Hráli jsme tam spolu v muzikálech. Ale když přijde na to, jak dlouho jsme spolu, máme rozdílné verze. Já tvrdím 11 let, on někdy 9, jindy 6. Záleží, jak se ten den vyspal nebo jak moc ho zrovna vytáčím. (smích)

Jak vám to ve vztahu klape? Žárlíte na sebe?

Jsem spokojená a upřímně, neumím si představit, že bych byla ve vztahu, který nefunguje. Takže ano, klape to. Co se žárlivosti týče – kdo říká, že kde není žárlivost, není láska, asi nepoznal svobodu. A svoboda je pro mě klíčová. Honza mi ji dává, a já se ji naučila dávat jemu. Možná právě proto jsme spolu tak dlouho.

Uvažujete o svatbě, rodině?

O svatbě a rodině přemýšlím asi od té doby, co jsem začala chodit. Asi jako každá malá holka s princeznovskými sny.

Co přijde první?

No, co se týče svatby, jsem old-school. Tady nechávám prostor Honzovi. Takže, Honzo, míč je na tvé straně!

Co patří mezi vaše největší záliby?

Cestování a objevování kultur, to je moje. Miluju domorodé kmeny a to propojení s přírodou. Nepotřebuji luxusní hotely – spíš dobrodružství a svobodu. Další vášní je rybaření. Ano, čtete správně – rybaření! Ani tak nejde o ty ryby, spíš o ten klid, bivak a vaření na ohni. Je to taková moje zenová zóna, kde můžu vypnout. A když mám čas, vrhám se na malování. Hlava mi jede na plné obrátky, takže hledám únikové cesty!

Jak jste prožila letošní léto a prázdniny? Vyrazili jste s partnerem někam na dovolenou?

S dovolenou to máme složité, hlavně kvůli Honzově práci a množství koncertů s kapelou Botox. Respektuji to, takže nejsem ten typ, co by tlačil na pilu. Letos jsem podnikla sólovou výpravu do džungle na Sumatře. No a právě tam jsem zjistila, že jsem se dostala do Zrádců. S Honzou jsme letos stihli pár rybářských výprav, ale na nic delšího nám čas nevyšel.

Co vás v nejbližší době čeká?

Popravdě? Jedu na autopilota a nechávám se unášet tím, co přijde. Když moc plánuju, stejně se to nikdy nevyvede. Takže to nechávám na vesmíru. Ten to má přece všechno spočítané.

Co byste čtenářům webu Prima Ženy sdělila o reality hře Zrádci?

Kdo tomu dá šanci, ten už se neodtrhne! Viděla jsem zahraniční verzi a úplně mě to pohltilo. Je to mystické, nečekané a plné emocí. A na rozdíl od jiných reality show tady má každý hráč jasnou roli, kterou musí dodržet. To je na tom to nejlepší. Upřímně? Spát v džungli je proti účasti ve Zrádcích jako stavění báboviček na pískovišti. Takže, vážení, připravte se na pořádnou jízdu!

Sdílejte článek
Štítky láska vztah celebrity TV Prima Jan Kopečný seriál ZOO Sumatra Zrádci umění, kultura, zábava a média společenská rubrika Věra Vodičková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.