Celebrity

20. září 2024 16:45

Tomáš Durčák

Michael Madsen se rozvádí. Hvězda Kill Bill a Gaunerů viní ženu ze sebevraždy syna

Americká herecká hvězda Michael Madsen prožívá pravděpodobně své vůbec nejhorší období v životě. Před dvěma lety přišel o milovaného syna, který si sáhl na život, a ihned poté se rozešel s dlouholetou manželkou DeAnnou Madsen. Nyní herec podal žádost o rozvod, v níž ji mimo jiné viní z toho, že syna k sebevraždě dohnala právě ona.

Šestašedesátiletý Michael Madsen se k v pořadí již třetímu rozvodu v životě odhodlal dva roky poté, co od manželky definitivně odešel. Po dvou krátkých sňatcích s herečkami Georganne LaPiere (1984-1988) a Jeannine Bisignano (1991-1995) byl Madsen od roku 1996 šťastně ženatý opět s herečkou DeAnnou Madsen. Jejich sňatek však po dlouhých 28 letech podle všeho míří ke konci. Herec totiž podal žádost o rozvod, v níž nešetří šokujícími obviněními na adresu své manželky.

Čtěte také: 9 věcí, které nevíte o Kill Billovi 2: Jak to vypadá s trojkou a čtyřkou?

V soudním spisu Madsen dle magazínu People jako důvod rozvodu uvedl „neslučitelné rozdíly“ mezi oběma manželi a tvrdí, že se s manželkou rozešli krátce poté, co jejich společný syn Hudson spáchal 25. ledna 2022 sebevraždu. Dokumenty byly k soudu v Los Angeles podány 17. září a stojí v nich, že pár si své „ano“ řekl 15. dubna 1996.

Součástí náležitých dokumentů je i hercem podepsané prohlášení, v němž Michael viní svou manželku, že jejich syna dohnala k sebevraždě „svým zanedbáváním, pitím a alkoholismem“. Zdůrazňuje zde také, že jeho „neslučitelné rozdíly“ uvedené jako důvod rozvodu „ani zdaleka adekvátně nevyjadřují“ opravdové důvody, jež ho k tomuto kroku vedou.

Herec v rámci žádosti o rozvod soudce rovněž požádal o to, aby jeho manželce zakázal mít s ním jakýkoli osobní kontakt, a to z důvodu domácího násilí. Zároveň rezolutně odmítá obvinění z domácího násilí, které proti němu minulý měsíc vznesla jeho manželka. Už nyní je tak více než jasné, že Hollywood čeká další velmi ošklivá rozvodová bitva.

„Žalovaná také významně přispěla k mým osobním problémům. Jsem obětí zneužívajícího, spoluzávislého a toxického vztahu, který vyvrcholil tím, že se žalovaná vloupala do mého bydliště a nechala mě neoprávněně zatknout z důvodu domácího násilí,“ tvrdí dále ve svém prohlášení pro soud známý herec. Ten byl dle úředních záznamů 17. srpna, tedy měsíc před podáním žádosti o rozvod, na území státu Kalifornie zatčen pro podezření z napadení své choti a propuštěn po zaplacení kauce ve výši 20 000 dolarů (450 000 Kč).

Čtěte také: KVÍZ: Jak dobře znáte filmy Quentina Tarantina? Otestujte se!

Hercův právník posléze pro The Hollywood Reporter incident popsal tak, že herec konfrontoval DeAnnu a požádal ji, aby odešla, přičemž poznamenal, že jde o dlouhodobý problém. Odmítl jeho vinu v případě domácího násilí a popsal obrovský soucit a zdrženlivost, kterou Madsen vůči své ženě údajně projevil. Týden po jeho zatčení byl Michael obvinění zbaven a okresní prokurátor případ pro nedostatek důkazů uzavřel.

Michael Madsen patří už řadu dekád k nejaktivnějším a nejplodnějším hollywoodským hercům, který běžně stíhá rok co rok hrát v šesti až deseti filmech. A byť napříč svou bohatou kariérou prokázal, že dokáže hrát téměř cokoli, nejvíc se proslavil v rolích drsných gangsterů či psychopatů. Za zmínku z jeho bohatého životopisu stojí zejména Tarantinovky Kill Bill, Osm hrozných či Gauneři nebo kultovní Krycí jméno Donnie Brasco. Jeho sestra Virginia Madsen je rovněž úspěšnou herečkou, jež má na kontě nominaci na Oscara. Se svými partnerkami a manželkami měl celkem šest potomků, jednu dceru a pět synů.

Dlouho očekávaný rozvod Benna Afflecka a Jennifer Lopez je tady, zpěvačka již podala k soudu žádost:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 9. 2024

Dnes se k vám mohou dostat pikantní, ale možná i nepěkné drby. Můžete pochybovat o motivech blízkého přítele. Prozkoumejte všechny tipy, které dostanete, a zjistěte si skutečná fakta, než je přijmete jako pravdu. Mnohé informace budou pravděpodobně mylné. Vaše představivost je na výši, a tak byste se mohli pokusit psát nebo kreslit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.